Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nektek az elég ok lenne az...

Nektek az elég ok lenne az abortuszra, hogy úgy érzitek nem bírnátok x gyerekkel?

Figyelt kérdés

5 hónapos a "nagy", a nő terhes ikrekkel és az abortusz mellett döntenek.

Szerintetek ez érthető?

2013. júl. 23. 18:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5%
4 vagyok.Nem ítélkeztem,nem véleményeztem.Csak válaszoltam a kérdésre,nekem elég ok lenne e,az abortuszra?A válaszom NEM!Viszont ha megértésre vágyik a kérdező vagy a lepontozó,én is legyek már megértve....(egy ikerpár,2x anyuka vagyok)
2013. júl. 23. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Ő dönt. Neki kell végig csinálnia és neki lesz lelki ismeretfurdalása, és neki lesz gondja-baja ha megtartja. Ez neki kell eldönteni. Mindenki maga tudja mennyit bír.
2013. júl. 23. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

A kérdés ez: nektek elég ok lenne e? Nekem nem. Én is hasonló helyzetben voltam, bár nem ikrek de 2 kicsi gyerekem mellé jött a 3. váratlanul szoptatás és spirál mellett ami vmiért (ellenőzés ellenére) lecsúszott a méhnyak irányába.

Segítségem semmi nem is álltunk épp túl jól (hitelek, egyik be is dőlt)de nem volt szó éhezésről. De én nem tudtam volna csak emiatt azt mondani hogy na mert nekem nehéz lesz akkor ne maradjon. Én belebetegedtem volna és nem tudtam volna tükörbe nézni és onnantól az életem is más lett volna ha saját szántamból lemondok egy egészséges gyerekről.

Ezt mindenki maga érzi , én így éreztem.

Azóta egyébként minden rendeződött megoldottunk minden hitellel kapcsolatos gondot, egyiknek vége is lett már. Anyagilag is jobban állunk stb.

A gyerekekkel nehéz igen főleg mert mindhárom kicsi de napról napra könnyebb. És mikor ránézek legkisebbre (ő is már 2 múlt) akkor tudom hogy jól döntöttem.

Hogy más hogy érzi és hogy csinálja az az ő dolga. Én megértem ezt is azt is.

2013. júl. 23. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Spirál mellett nem is biztos hogy egézségesek lenénnek. Ráadásul két újszülött meg egy alig egy éves. Azért köszönöm szépen. Szóval igen az ő esetükben megértem. De csak mert nem felelőtlenül lett terhes a nő. Elég baj ez nekik, nem kell ítélkezni is.
2013. júl. 23. 21:21
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
Egyértelműen igen. Szerintem a nő első sorban a párjáért, a párkapcsolatáért, és a meglévő gyerekért felelős, és csak utána jön bármiféle embrió, tehát, ha úgy érzi, hogy a terhesség megtartásával ezek nagy valószínűséggel kárt szenvednének, akkor a terhesség megszakítása a kisebbik rossz döntés.
2013. júl. 24. 00:29
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
Gyogyszer mellett lettem terhes, egyedul azert nem akartam még kistesot, mert rettegtem, rettegek attol, hogy milyen lesz ket kicsivel, a nagy 2,5 lesz mire a kocsi megszuletik, nem lesz segitsegem, raadasul decemberben koltozunk az USA-ba...neha most is eleg turelmetlen vagyok a naggyal, pedig bölcsibe jar(dolgoztam), rettegek...de csak az en felelmem miatt keptelen lettem volna elvetetni....
2013. júl. 24. 06:37
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Elég ok lenne.
2013. júl. 24. 08:38
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
Én nem tenném.
2013. júl. 24. 16:42
 19/19 anonim ***** válasza:
29%
Ikreket, jaj dehogy vetetném el. :(( Milyen szomorú ez.
2013. júl. 25. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!