Nektek az elég ok lenne az abortuszra, hogy úgy érzitek nem bírnátok x gyerekkel?
5 hónapos a "nagy", a nő terhes ikrekkel és az abortusz mellett döntenek.
Szerintetek ez érthető?
A kérdés ez: nektek elég ok lenne e? Nekem nem. Én is hasonló helyzetben voltam, bár nem ikrek de 2 kicsi gyerekem mellé jött a 3. váratlanul szoptatás és spirál mellett ami vmiért (ellenőzés ellenére) lecsúszott a méhnyak irányába.
Segítségem semmi nem is álltunk épp túl jól (hitelek, egyik be is dőlt)de nem volt szó éhezésről. De én nem tudtam volna csak emiatt azt mondani hogy na mert nekem nehéz lesz akkor ne maradjon. Én belebetegedtem volna és nem tudtam volna tükörbe nézni és onnantól az életem is más lett volna ha saját szántamból lemondok egy egészséges gyerekről.
Ezt mindenki maga érzi , én így éreztem.
Azóta egyébként minden rendeződött megoldottunk minden hitellel kapcsolatos gondot, egyiknek vége is lett már. Anyagilag is jobban állunk stb.
A gyerekekkel nehéz igen főleg mert mindhárom kicsi de napról napra könnyebb. És mikor ránézek legkisebbre (ő is már 2 múlt) akkor tudom hogy jól döntöttem.
Hogy más hogy érzi és hogy csinálja az az ő dolga. Én megértem ezt is azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!