Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után mikor lehet enni?

Abortusz után mikor lehet enni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A műtét után 2 órával.
2013. júl. 14. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Jobban teszed ha nem eszel csak este. Adódhat komplikáció ami miatt vissza kell vinni a műtőbe és bizony ha ettél már nem fognak elaltatni. Azt az 1 napot ki lehet bírni!
2013. júl. 14. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, utolsó. Ha van is komplikáció, az nem aznap van, hanem napokkal később derül ki. Ráadásul sürgőssi császárnál is altatnak, akkor is, ha vajúdás közben ettél-ittál közben. Csak nyilván kockázatosabb.

Ráadásul utána haza lehet menni kísérővel, de addig nem engednek el, amíg nem ettél, nem ittál és nem pisiltél.

Nekem missed ab utáni műtét volt, de az eljárás ugyanaz.

2013. júl. 14. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van, ahogy az utolsó válaszoló írta... első voltam. :) És szintén missed után. :(
2013. júl. 14. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nekünk ezt már a védőnő így mondta. Amikor én voltam benn, a szobatársam annyira vérzett, hogy vissza kellett vinni a műtőbe még aznap délután és az volt az első kérdés, hogy evett-e valamit, az altatás szempontjából. Nálunk így van..
2013. júl. 14. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez az kockázatosabb..miért kockáztassak? Ki lehet bírni, hogy csak akkor egyek ha hazaérek.
2013. júl. 14. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
2-3 órával a mütét után lehet enni,inni. Én a mütét után azért hánytam már mert olyan éhes voltam... Ugye elötte este már 6 után nem lehetett enni,(8kor tették fel a lamináriát) s du2kor volt a mütét.Addigra kerültem sorra.. S elötte meg azért hánytam mert a terhesség miatt.
2013. júl. 15. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!