Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Valaki, aki úgy ment abortuszr...

Valaki, aki úgy ment abortuszra, hogy szerette volna a babát, és a férje nem akarta?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 11:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy néz ki,hogy igen:(
2013. jún. 24. 16:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, úgy néz ki, hogy nekem is mennem kell, pedig minden porcikám tiltakozik, de a férjem hajthatatlan. Már végig sírtam az egész napot.
2013. jún. 25. 13:34
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

Kedves Válságban Lévő Feleségek és Anyukák!

Nagyon sajnálom, hogy ebben a helyzetben vagytok!

én csak azt tudom elmondani nektek, hogy a párkapcsolatok közel 70% tönkremegy akkor, amikor a pár elveteti a babáját, pedig van, amikor a nő is akarja az abortuszt. óriási pszichés teher ez a közös döntés, ami így vagy úgy meglátszik a kapcsolaton. Személy szerint én nem tudnék utána avval a férfival együttélni, pláne nem szeretkezni, de a szemébe nézni sem, aki elküldött abortuszra. én biztos hogy elválnék: és akkor se család, se baba, ellenben egész életen át tartó bűntudat, hiszen én szerettem volna azt a gyereket, és kötődöm hozzá máig.

De gondoljatok kicsit bele a férjetek helyzetébe. ma még mindig őket tekintjük az elsődleges családfenntartónak. Nyilván nekik most az van az agyukban, hogy újabb költségek, egy újabb eltartandó, felnevelendő, ők ugye hormonálisan, érzelmileg is kevésbé tudnak kötődni egy még meg nem született (tehát még nem kézzelfogható) valakihez, persze,hogy ők jobban félnek. És nekik könnyebb ám mondani, hogy menj el abortuszra, mert nem az ő testükbe-lelkükbe avatkoznak bele nagyon brutálisan (fel sem fogják, hogy igazából mi az az abortusz)

Én a helyetekben vállalnám a babámat, mégha ez ideiglenes mosolyszünetet is okozna. Az apukák valószínűleg meg fognak békélni a helyzettel, bár lehet hogy a szülésig komoly lelki terrort kell átélnetek :-(

2013. jún. 26. 10:54
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
Nézd, ha minden porcikád tiltakozik, és már most végigsírod az egész napot, akkor utána nyugtatókon fogsz élni. Nem kamuból beszélek. Törvényesen nem kényszeríthet rá az abortuszra senki, nyilván fizikailag sem fog téged oda bilincsbe vinni. Tudom, szar meccs, de most kell a legerősebbnek lenned, hogy ki tudj tartani értetek: magadért, a babádért, a már meglévőkért, a férjedért. Így, ha megtartod még van esélyed arra, hogy nem megy szét a családotok, őszintén, az abortusz után pár héttel beadnád a válópert :-(
2013. jún. 26. 10:57
 15/19 anonim ***** válasza:

"Az én férjem szeretné, csak fél, hogy mi lesz a jövőben. Elvileg semmi nem akadályozná, anyagiak sem, de mindig azzal jön nekem, hogy majd ha iskolás lesz, majd ha el kell indítani az életben....."

Elég a mának a maga baja: addig összespóroljátok a pénzt. nyittok egy életbiztosítást, minden hónapban beletesztek 5-10ezret, és mire lejár, ott lesz a zsé az oktatására.

2013. jún. 26. 10:59
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Én nem merem úgy bevállalni, hogy a férjem nem akarja. De még bízom benne, ha ő is eljön az elbeszélgetésre, akkor majd ott talán máshogy látja a dolgokat.
2013. jún. 26. 15:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Előző és 12-es volam.
2013. jún. 26. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:
17-es mikor lesz a beszélgetés?
2013. jún. 28. 19:47
 19/19 rimár anita válasza:
Sziasztok!Én úgy mentem ab-ra,hogy a párom váltig állította,hogy nem lesz gon és felneveljük a babát,de persze még is egy hét mulva ő vitt a kórházba és utolsó pillanatig könyörögtem neki,hogy ne vetessük,de ő a nagyika akaratát érvényesítette.A műtét után 3/4 évig együtt voltunk aztán külön váltunk.De nem bántam meg így visszagondolva,mert nem sokkal később új páromnak szülhettem egy gyönyörű kislányt:) Aki szeret minket és megtesz értünk mindent!
2013. júl. 2. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!