Mi a véleményetek erről a videóról?
Ugye senkit semm zavar, hogy kb 16-20 hetes terhességeket láttunk.
De vonatkoztassunk el ettől.
Őszintén örülök, hogy senki sem kényszerült választási helyzetbe.
De csak bevillantok pár kellemes témát:
Mi lenne ha megtartod. El bírod tartani? Nem? Add örökbe. Ó hogy a terhességed alatt kirúgnak mert "lejárt a szerződésed"(amit egyes cégek havonta kötnek). Akkor menj anyaotthonba. Nem támogat a családod? Elhagy a pasid? Dögölj éhen az utcasarkon.
Van egy nagyobb tesó? Egész életében utálni fog,ha megtudja, valahol van egy testvére.
Ha megtalál a gyereked, és megkérdezi: miért nem kellettem? Mit mondasz neki?
Kettes válaszoló, nem én pontoztalak le.
Kilences, nem én raktam ki a múltkor. Csak véletlen egybeesés lehet.
nem ítélkezem senki felett. az ilyen oldalak helyett inkább a védekezést kéne jobban kampányolni, felvilágosítani a tiniket, hogy minden egyes szeretkezésnél megvan az esély egy terhességre, figyeljenek oda rendesen, alkalmazzanak akár több módszert is.
személy szerint képtelen lennék egy ilyen műtétnek alávetni magam, és szerencsére már vagyok abban a korban és helyzetben, hogy ha valami csoda folytán összejönne egy baba, akkor megtartanám. igaz, hogy érzelmileg még éretlennek tartom magam egy gyerekhez, de ha már megfoganna, akkor felkészülnék rá amennyire csak tudok.
25L
Sziasztok!
Én is megnéztem a videót, pedig tudom, hogy borzasztó!
Nem is tudom miért néztem meg, amikor soha nem lennék képes arra, hogy megöljem a saját gyerekemet!
Ráadásul nincs is jogom hozzá! Az orvosokat sem értem! Az élet megtartására esküdött, a magzatokat simán legyilkolják! No, meg ha valaki megöli az ujszülöttjét, az mindjárt gyilkosságnak számít. Ha a magzatát gyilkoltatja meg, az természetes dolog!
Tudjátok, én 22 hétre születtem, életen innen és túl, azaz még abban az időben az ennyi időre született babákat abortumnak hívták...
Én túléltem!
Azt gondolom, hogy senkinek nincs joga hozzá!
Az állat sem öli meg a magzatát!
Amúgy mondom a videó az borzasztó!
Iszonyú fájdalmat élhet átt néhány percig a feldarabolandó magzat. Ja, az a 4 éves kisléány, pedig egyszer felnőtt lesz, és remélem értékelni fogja, hogy él!
Ne gondoljátok,hogy abortusz nélkül 33ezer egészséges gyerekkel több születne.Az az embrió amit 6 hetesen abortáltak,lehet hogy 10 hetesen elment volna vagy kiderül,hogy genetikailag nem okés vagy meghal a 35.héten csendben.
Annak aki ráér egy kis olvasnivaló az abortusztilalom hatásairól
"Ha belegondolunk: amennyi magzatot megmentünk az abortusz tiltásával, ugyannyi, sőt több embert is elveszíthetünk később az emelkedő erőszakos bűncselekmények miatt. Nem beszélve arról a sok pluszköltségről, amit a bűnözés visszaszorítása és kezelése jelent."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!