Barátnőm abortusz után a PAS egyik áldozata lett! Mit tegyek, hogyan tudnék segíteni neki?
Az abortusz közös döntés volt. Szeretnék segíteni neki, hogy minél hamarabb feltudja dolgozni hogy mit is tettünk.
A PAS- nak sok hatása van, mindenkire máshogy hat ki, de mit lehet tenni ilyenkor? Nem tudom tétlenül végignézni hogyan hidegül el tőlem!
Döntések, Döntések, Döntések... mondta egyszer valaki az alkonyat valamelyik epizódjában... Kérdező, én kérdeznék: hogy vagytok mostanság? Kinek lett igaza? Sikerült megtartanotok egymást?
Jómagam csak közvetetten voltam hasonló esemény közelében... De engem is megviselt... kívülállóként... hogy is mondták? Ultima Ratio... a racionalizmus ultimátuma! A valóság hadüzenete... Az érdekes az, hogy ebben a helyzetben bármelyik utat választod volna, a másik ismeretlen marad számodra... Nincs jó, és rossz döntés... Csak választott út, amit végig jársz...
Nos, az én helyzetem sem rózsás: a katalizátor szerepét töltöttem be... Vajon hogyan segíthetek én a lányon? Megtalálom a határt az idő és magányhagyás, és a "szerintem te leszarsz" meg a "megfolytasz az aggódásod" között? Mit tehetnék, ha én is sok vagyok neki néha?
Szóval Te, kedves kérdező, hogy állsz, így bő egy évvel a kérdésed után?
Kedves utolsó érdeklődő !
Köszönöm kérdésedet, kicsit későn válaszolok.
Ott tartok jelenleg 2015.novemberében , ahogyan fogalmaztál is ,két út van és ha rálépsz az egyikre -ismeretlen marad a másik. . .
,,A barátnőm nem birta tovább és elküldött mondván már nem tud úgy rám nézni mint ezek előtt és úgy érzi már nem szeret !!!,, Mondanom sem kell a szivem majd megszakadt , nem értettem miért , mi van és hogy jutottunk idáig . . . Teljesen kizárt az életéből annyira, hogy ignorálta bármely komunikációs kezdeményezésemet, mintha soha nem is ismert volna.
Azóta tudtommal kapcsolatban van és én is ,lassan 3 éve.
Körülbelül két hónapja futottam össze vele az utcán ,figyeltem ahogy pont közeledik felém vártam esetleg válthatnánk pár mondatot,de úgy ment el mellettem egy halk ,,szia - val,, hogy közben láttam a szemében fél és gyorsabra vette lépteit.
Azóta rá kellene ébrednem , hogy nincs esélyem visszaszerezni őt , ez most nagyon csúnya tőlem mert kapcsolatban vagyok , de nem tehetek róla nem tudom elfeledni ,lehet a másik út ismeretlensége miatt, ,,hogy mi lett volna ha . . .,, - irom ezt könnyes szemekkel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!