Az abortuszhoz az UH alapján határozzák meg a magzat korát vagy az utolsó menstruációhoz képest? Meddig tart a procedúra? 2 hét?
Ne haragudj, de nagyon összevissza az amit írsz.
Ha megjött, és volt negatív teszted, akkor az azt jelenti, hogy AKKOR nem voltál terhes.
Aztán a következő ciklusban jött össze a baba - ez a magyarázata annak, hogy 1. megjött, 2. negatív volt a teszt, 3. a doki nem látta.
Így az uh szerinti korát veszik majd figyelembe.
Én értem, amit írsz, de ez túl sok lenne véletlenből - uih-n nem látszik semmi, negatív a teszt, és még meg is jön - egyszerre ennyi minimális valószínűségű dolgot kifogni plusz hozzá még egy akkora balfék nőgyógyászt, aki kétszer egymás után nem vesz észre egy 7-8 hetes terhességet - azért ennek igen kicsi a valószínűsége.
És én válaszoltam azt, hogy az uh alapján korrigálnak, ha a számított menstruáció alapján nagyon nagy az eltérés.
Köszönöm a válaszokat!
Holnap elmegyek orvoshoz, hogy tényleg kiderüljön, hogy mi van. Tegnap este azt hittem megjött, mert véreztem egy picit, bár elég barnás volt, de ma még azóta semmi. :/
Nem vagyok terhes, de mindig védekezek, de tudod nincs 100%-os védelem.
Nem tudom, hogy miért érez ezen az oldalon sok ember kényszert arra, hogy kioktasson, felvilágosítson más embereket és helyettük akarjanak dönteni egy olyan kérdésben, amihez semmi közük sincs, mert nem nekik kell felnevelni egy gyereket és nem nekik kell tisztességesen eltartani... Szerintem, ha ezeknek az embereknek a családjukban, baráti társaságukban történne egy ilyen eset, akkor nem így beszélnének velük, hanem emberien.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!