Volt már úgy véli, hogy missed ab.előtt a reggeli ultrahangon visszavonták a kisműtétet mert rendben volt a baba?
Hétfőn megyek és bár én elfogadtam és beletörődtem (bár szerintem csak belenyugodtam a sorsomba) kisfiam még kérdezi hogy hátha hétfőre még nőni fog.
Holnap töltöm be a9. Hetet. A petezsák megfelelő volt szerdán de a pici 4,6mm túl kicsi amit a tegnapi mádodkonzilium is helyben hagyott. Csak a bogár most beült a fülembe.
Előre is köszönöm.
Én még olyannal nem találkoztam a való életben, de elvileg megtörténhet.
Velem olyan történt, hogy nem volt tökéletes a tisztulás, kiírtak műtétre, aztán a műtét előtti UH után mégis hazaküldtek, hogy valószínűleg mégsem szükséges a műtét. (Persze egy hét múlva a kontrollon kiderült, hogy mégis műteni kell, de a lényeg, hogy mindig mindent ellenőriznek, és a pillanatnyi állapot alapján döntenek.)
Viszont ha nincs szívhang, akkor abból egészséges baba nem lesz :(
Ha csak nagyon lassan fejlődik, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy később lesz valami pulzálásszerűség, és akkor lefújják a műtétet, mert élő magzatot nem vesznek el, de az vélhetően csak késleltetés lenne, és a végkimenetel nem változna :(
8 hetes terhességnél már biztos, hogy nem fejlődik jól, ha még szívhang se volt.
Sajnálom, de ezt a terhességet próbáld meg elengedni már most fejben.
Nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert minden eset más.
De a kérdésre válaszolva nekem van 2 kolléganőm akiket kiírtak műtétre és azóta már az egyiknek 5 a másikank 8 éves a gyermeke. De ez egy nem túl nagy városi sztk, valószínűleg nem volt toppon a gép/doki. Szerencsére mindketten továbbmentek a megyei kpba másodvéleményért, ott meg rendben voltak terhességek.
Lehet, de ritka. Viszont ha nem akarod, nem kell a műtétbe beleegyezned. Vàrhatsz a természetes vetélésre is. Akkor adsz időt, hogy 100%-ban biztos legyen.
Nem a hamis reményt akarom kelteni, de ha hosszú ciklusaid vannal, akkor lehet simán fiatalabb a terhesség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!