Abortusz téma , inkább információkat/ tapasztalatokat keresek. Abortusz, vagy tabletta?
Sziasztok. Abortusz téma , inkább információkat/ tapasztalatokat keresek . A helyzet a következő : Úgy néz ki pozitív lett a tesztem, élethelytetemből adódóan semmiképp sem szeretném megtartani,esélyem se lenne rá. 3 variáció között gondolkodom, ezekről kérném ki a véleményeket : Szlovákiában élek (Magyarországi a lakcímem) azt olvastam, hogy itt valamivel könnyebb az eljárás, ugyanis nem kell végigjárni a védőnőt, megcsinálják az nélkül is. Akinek volt már itt abortusza, vagy csak jártas a témában , érdekelne az eljárás menete, költségei , tapasztalatok. Első sorban Szlovákiában szeretném elvetetni. A második lehetőségem Győr lenne, az van hozzám közel, a magyar eljárásokat ismerem, de kíváncsi lennék más véleményére is. Mennyi időbe tellik, mennyibe kerül, mik a tünetek utánna?
A harmadik pedig az Abortusztabletta lenne, amit Bécsben vásárolnék, viszont amit találtam oldalt, ott számomra borzasztóan drága (300-600 Euró között). Aki esetleg vásárolt már kint, vagy tudna olcsóbb klinikát, szívesen várnám a klinika nevét, vagy az olcsóbb megoldást. Szerencsére időben észrevettem, nagyjából 4 hetes vagyok, a döntésem végleges, pusztán az elvégzés helyét kellene kiválasztanom. Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!