A sógórnőmnek elmondása szerint 4 abortusza volt fiatal korában. Most terhes. Van esély egyáltalán kihordania a gyereket?
Az iskolában azt mondták.....ez aztán az érv kérdező.... Az iskolákban, ha eddig nem vetted volna észre, nincsen normális szexuális felvilágosítás, rosszabb esetben meg semmilyen sincs.... Könnyebb azt mondani, hogy ne menj abortuszra, mert utána nem szülhetsz, mint normálisan elmagyarázni a dolgokat....
Igen, simán ki tudja hordani a terhességet. A mai modern eszközök csak nagyon minimális sérülést okoznak a méh falán, így azért még mindig elég nagy az esély a beágyazódásra.... Ez meg ugye már megtörtént.... Az orvos által megerősített terhességeknek szerencsére nahyin kicsi százaléka ér véget vetéléssel...
A család meg érthető okokból nézett rád úgy, ahogy. Tanuld meg tartani a szádat, hiszen ott (gondolom én) senki sem kérdezte tőled, hogy szerinted megmarad-e a magzat, vagy sem.
Mondjuk én kibsztalak volna ezek után a házból és nem jönnél többet.
Tudatlan buta vagy, egy dolog, előfordul, de bnkó is.
"mert amikor én aztmondtam neki hogy szerintem nem, akkor rámnézett az egész család úgy mint egy gyújtogatóra."
Nem véletlenül. Ilyet nagyon nem illik mondani.... Akkor sem illene, ha igazad lenne...
A szándék az ilyenkor szerintem mindegy, mert akar bunkóságból, akár az aggodalom miatt mondtad, akkor is valószínűleg sikerült elérned, hogy a várandós hölgy rosszul érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!