Abortusz vagy ne?

Figyelt kérdés
2 lányom van. Egyedül nevelem őket. A volt férjemmel együtt voltam 2 hónapja,és megtortent a baj. Neki nem kell ez a magzat.
2023. jún. 18. 14:58
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok dönteni. Én már most szeretem ezt a babát. De nagyon félek. Nem lesz könnyű. Anyagilag sem. És én életemnek ennyi. Nem lesz új párom, le leszek kötve újra
2023. jún. 18. 15:58
 12/32 anonim ***** válasza:
69%
Csak ellenérveket sorolsz fel, ne tartsd meg. Hátha őt hibáztatnád mindenért.
2023. jún. 18. 16:04
 13/32 anonim ***** válasza:
70%
Bölcsőde, ahol van esélyed férőhelyhez jutni, van a közelben (vagy a munkahelyed közelében)? Segítséged (pl. nagyszülő) van? Mennyi az "alap" költésetek, tehát saját ingatlanban laktok vagy bérlitek, magas vagy alacsony a rezsi? Mindezek a költségek hogy viszonyulnak a keresetedhez?
2023. jún. 18. 16:05
 14/32 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudhatjuk, hogy neked ér-e annyit, hogy vége legyen az életednek. (Te fogalmaztál így.)
2023. jún. 18. 16:18
 15/32 anonim ***** válasza:
52%
Nem vállalnám be. 2 gyerektől elvonsz majd egy csomó dolgot az anyagiak miatt, az új gyereknek meg nem lesz úgy apukája mint a 2 nagynak,plusz amíg otthon vagy a kicsivel mivel látod el a két nagyot? Értem ez alatt az anyagiakat és az idődet is. Értem hogy neked az egy lélek viszont a meglevő 2 gyerekkel szúrsz ki és mindezt azért mert nem húztál gumit ráadásul az exeddel🤦‍♀️
2023. jún. 18. 17:23
 16/32 anonim ***** válasza:
56%
Azt hiszed olyan sokat veszítesz az új párral? Max.anyagilag. Megtartanám. Bármi áron.
2023. jún. 18. 17:46
 17/32 anonim ***** válasza:
63%
Én nem vagyok abortusz párti de ha már a volt férjnek voltam annyi hülye hogy szét tegyem a lábam védekezés nélkül akkor vállalom az abortusz következményeit ilyen élethelyzetben...ne tedd tönkre a gyerekeid életét
2023. jún. 18. 17:52
 18/32 anonim ***** válasza:
94%
Az eszem szerint nem vàllalnèk ilyen helyzetben gyereket. A szìvem szerint megtartanàm. Neked kell dönteni, màs nem dönthet helyetted.
2023. jún. 18. 17:58
 19/32 anonim ***** válasza:
71%
Én nem tartanám meg a helyedben, de ez én vagyok. Örülnék, hogy a kettő másikkal boldogulok, nem nélkülöznek.
2023. jún. 18. 18:29
 20/32 anonim ***** válasza:
34%
Tartsd meg. Új pár nem ezen fog múlni, amiatt nem vetetném el. Az ex férj egyértelműen képben van még, akkor miért gondolsz új párra?
2023. jún. 18. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!