Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Lehet terhes? Esemény utáni...

Lehet terhes? Esemény utáni tablettás kérdés?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel vasárnap hajnalban feküdtünk le és az aktus végeztél tapasztaltuk, hogy idő közben valahogy kiszakadt az óvszer. Sajnos elmentem a gumiba, így valószínűleg belülre is jutott. Ma délután 2 körül (azaz kb 30 órával az aktus után) tudott bevenni esemény utáni 72 órás tablettát, a legutóbbi menstruációja május 24-én volt, a ciklusa olyan 25-28 nap, elég változó, így lehetséges, hogy az ovulációt is érintettük. Nagyon nem állunk készen egy gyerekre, így mindenképp abortusz lenne, de ezt nyilván nagyon jó lenne elkerülni és ezentúl a gumi is csekkolva lesz közben... nem kioktatást, hanem őszinte véleményeket várok. Köszi!

2023. jún. 5. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8%
Gratulálok a babához ♥️
2023. jún. 12. 11:17
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Védekeztetek, szóval elég kicsi az esélye - értsd: nem telibe lőtted - plusz esemény utánit is vett be.

Nálunk 3x történt ilyen a 8 év alatt, sohasem estem teherbe.

2023. jún. 12. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

“Gratulálok a babához ♥️”

Minek kellenek ezek a szarkasztikus, értelmetlen megjegyzések?! Semmiféle baba nincs (ha terhes is a kérdező barátnője, az legjobb esetben is még csak embrió) és nem is lesz, világosan leírta a kérdező:

“Nagyon nem állunk készen egy gyerekre, így mindenképp abortusz lenne”. Plusz írt véletlen írt a terhesség MEGSZAKÍTÁSA témakörbe…

Őszintén nem értem az ilyen embereket, akik beböfögik egy egyértelmű abortusz kérdés alá, hogy jó babavárást meg sok boldogságot. 🤦🏻‍♀️

2023. jún. 12. 16:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Teljesen meg is feledkeztem a kérdésről már, mert szerencsére nem történt semmi sem és szerencsére az esemény utánit is nagyon jól viselte. Köszi mindenkinek, aki nyugtatott, nagyon sokat segített!
2023. aug. 28. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!