Lehet terhes? Esemény utáni tablettás kérdés?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel vasárnap hajnalban feküdtünk le és az aktus végeztél tapasztaltuk, hogy idő közben valahogy kiszakadt az óvszer. Sajnos elmentem a gumiba, így valószínűleg belülre is jutott. Ma délután 2 körül (azaz kb 30 órával az aktus után) tudott bevenni esemény utáni 72 órás tablettát, a legutóbbi menstruációja május 24-én volt, a ciklusa olyan 25-28 nap, elég változó, így lehetséges, hogy az ovulációt is érintettük. Nagyon nem állunk készen egy gyerekre, így mindenképp abortusz lenne, de ezt nyilván nagyon jó lenne elkerülni és ezentúl a gumi is csekkolva lesz közben... nem kioktatást, hanem őszinte véleményeket várok. Köszi!2023. jún. 5. 22:21
12/14 anonim válasza:
Védekeztetek, szóval elég kicsi az esélye - értsd: nem telibe lőtted - plusz esemény utánit is vett be.
Nálunk 3x történt ilyen a 8 év alatt, sohasem estem teherbe.
13/14 anonim válasza:
“Gratulálok a babához ♥️”
Minek kellenek ezek a szarkasztikus, értelmetlen megjegyzések?! Semmiféle baba nincs (ha terhes is a kérdező barátnője, az legjobb esetben is még csak embrió) és nem is lesz, világosan leírta a kérdező:
“Nagyon nem állunk készen egy gyerekre, így mindenképp abortusz lenne”. Plusz írt véletlen írt a terhesség MEGSZAKÍTÁSA témakörbe…
Őszintén nem értem az ilyen embereket, akik beböfögik egy egyértelmű abortusz kérdés alá, hogy jó babavárást meg sok boldogságot. 🤦🏻♀️
14/14 A kérdező kommentje:
Teljesen meg is feledkeztem a kérdésről már, mert szerencsére nem történt semmi sem és szerencsére az esemény utánit is nagyon jól viselte. Köszi mindenkinek, aki nyugtatott, nagyon sokat segített!
2023. aug. 28. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!