Lehet még gyerekem?
6 évvel a terhesség megszakítás után újra terhes lettem.
Nagyon vártuk a babát, de 9 hetesen nem volt szívhang, így megint műtétre várok (bár most a természet alakította így, de a spontán vetélés nem akar elindulni).
Lehet az abortusz miatt történt valami a babával? Vagy lelkileg nem tudtam feldolgozni az előző terhességem megszakítását és tudat alatt is elvetéltem?
Meg 1x nem szeretnék így a műtő asztalon feküdni. A lelki sérülésekről nem is beszélve….
Néhány évvel ezelőtt nekem is 9 hetesen lett egy missed AB-m. Viszont azóta született 3 egészséges gyerkőc és a következő is úton van.
6 év elég sok idő. Nem gondolom, hogy kapcsolatban lenne a mostanival. Rendben lesz a következő, hidd el! Nekem kapásból utrogestant kellett szednem a missed AB utáni terhesség elején. Szorítok Neked!
Az a baj, hogy nekem nem is írtak fel addig semmit meg nem látták a babát.
Március elejétől barnázok és március 20a körül kaptam azt a gyógyszer amit a 7es irt.
Akkor volt szivhang. De rá 1-2 napra el is halhatott a méretei alapján.
Kb. 10 évvel egy megszakítás után 38 évesen szültem a harmadik babám. Semmi gond nem volt a várandóssággal. Nincs összefüggés a két eset között.
Fel a fejjel! Kitartást kívánok! 😍🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!