Tudnátok segíteni? Sajnos megkell szakítani a terhességet most a 18. héten. Kiderült, hogy a babánknak nagyon komoly szív betegsége van, ami sajnos előbb utóbb megölné őt.
Azoktól kérdezném, akik ilyen korban estek át terhesség megszakításon, hogy megy az eljárás? Annyit már tudok, hogy olyan mint egy rendes szülés legalábbis ezt olvastam. Ez igaz? Annyira is fog fájni mint egy igazi szülés? Valamint ha megszültem a babát megmutatják őt? Eltudok tőle búcsúzni? Mi lesz a testével?
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Szia! Sajnálom 😔 mi a kicsi betegsége?
A szülés (ha tényleg nincs más megoldás)
Pedig beinditjak a szülést, (rendes szuleskent lesz feltuntetve, nem pedig veteleskent)
Megszuletik, megnezheted, de nem temetheto(max nagy harc árán), 24 héttől számít igazán "embernek"
Nagyon sajnálom.
De neked most nem anonim történetek kellenek, hanem pontos és hiteles infó. Ebben pedig az orvosod tud segíteni.
"Kiderült, hogy a babánknak nagyon komoly szív betegsége van"
Én azért több orvossal is konzultálnék...!
Anno nekem az egyik majdnem kivette az egész méhem, mert azt mondta, hogy nincs más lehetőség. Másik orvosnál viszont volt!!
Mi van, ha téves a diagnózis és a babád mégsem beteg vagy nem halálosan?!
*indukálást megalapozó'
Elnézést a szóismétlés miatt, csak telefonról írok.
Ha van kérdésed, írj nyugodtan.
Akkor sajnos ez eldöntetett.
Nagyon sajnálom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!