22.heti abortuszom lesz hogyan zajlik?
Sajnos most derült ki, hogy nagyon beteg a baba, és abortuszt kell csinálnom, ha nem akarom hogy szülés után haljon meg miután 9 hónapig hordtam, vagy ha még marad örökké súlyos beteg lesz így sajnos nem kérdés hogy mit kell tennem.... Rendesen meg kell szulnom a babát? És közben hal meg? Nem hinném hogy 22 hetesen tulelne a szülést ha ugy zajlik...
Nagyon vártam erre a babára, egész életemben, és sajnos most ezt kell atelnem. És neki is. Mennyire fájhat majd neki? Nagyon fog szenvedni? Rugdos nagyon sokat, már a 15. Héttől érzem,ha csak éhes vagyok (gondolom ois)már akkor nagyon erőszakosan rugdos, mocorog, szívem szakad meg érte
Nagyon sajnálom.
Igen, sajnos meg kell szülni. Lehet, hogy szülés közben hal meg, lehet utána. Ezt nem tudni.
Az én babáim születés után haltak meg (22+5), tehát élve jöttek a világra, 1 órát éltek. Emiatt kaptak születési és halotti anyakönyvet is, így a temetés is "kötelező" volt. Engem akkor ott ez az információ sokkolt, én sem erre készültem. De talán a gyász feldolgozásában segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!