22.heti abortuszom lesz hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Sajnos most derült ki, hogy nagyon beteg a baba, és abortuszt kell csinálnom, ha nem akarom hogy szülés után haljon meg miután 9 hónapig hordtam, vagy ha még marad örökké súlyos beteg lesz így sajnos nem kérdés hogy mit kell tennem.... Rendesen meg kell szulnom a babát? És közben hal meg? Nem hinném hogy 22 hetesen tulelne a szülést ha ugy zajlik...

Nagyon vártam erre a babára, egész életemben, és sajnos most ezt kell atelnem. És neki is. Mennyire fájhat majd neki? Nagyon fog szenvedni? Rugdos nagyon sokat, már a 15. Héttől érzem,ha csak éhes vagyok (gondolom ois)már akkor nagyon erőszakosan rugdos, mocorog, szívem szakad meg érte

2023. febr. 16. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Most is szervezhettek neki temetést, vagy hamvasztást és a hamvakat hazavihetitek. Ez abszolút a ti döntésetek, de ha a kórházban hagyjátok, akkor veszélyes hulladékként fogják kezelni. Annyira sajnálom, hogy ezt így le kell írnom neked, sajnos ez a csúf igazság és jobb ha tisztában vagytok vele. Nincs rossz döntés, beszéljétek át, hogy mi az ami könnyebb nektek. Javasolnám én is pszichológus felkeresését, olyanét aki jártas a perinatális gyász témakörében.
2023. febr. 17. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon sajnálom.

Igen, sajnos meg kell szülni. Lehet, hogy szülés közben hal meg, lehet utána. Ezt nem tudni.

Az én babáim születés után haltak meg (22+5), tehát élve jöttek a világra, 1 órát éltek. Emiatt kaptak születési és halotti anyakönyvet is, így a temetés is "kötelező" volt. Engem akkor ott ez az információ sokkolt, én sem erre készültem. De talán a gyász feldolgozásában segített.

2023. febr. 17. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:
15%
Kèrdező, mi igazolta a betegsèget, maguatvìz vètel?
2023. febr. 17. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Hogy vagy kedves kérdező?
2023. febr. 25. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

:(

2023. febr. 27. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!