2 hónapja voltam bécsben a gynmed magánklinikán abortusz tablettát kaptam,erős görcsökkel vérzéssel járt a vetélés.Azóta is vérzek még.Aki ott járt meddig volt verzese? 2 honapja még mindig van miniális.
Nekem egy kolléganőm majdnem elvérzett így.Neki rendes abortusza volt,és ugyanígy hónapokig vérzett,aztán intenzívre került, vért is kapott,meg vasat.
Szóval menj dokihoz sűrgősen,szerintem még ma.
Remélem már dokinál vagy és jobban vagy.
A kolléganőm(ahogy írtam reggel), extrém módon kivérzett.Az egyik nap a főnök elküldte sűrgősen orvoshoz, hófehér volt már, alig volt ereje,nagyon rosszul nézett ki,megmondta,hogy amíg nem megy el minimum egy vérvételre,nem jöhet dolgozni.Még aznap kapott beutalót sűrgős vérvételre(innen már mindent a tesója intézett), reggel a vérvétel után bejött dolgozni(idióta alkoholista férje volt,betegen is mindig dolgoznia kellett,de ez egy másik történet).És a háziorvoshoz ment a felhőbe az eredmény,rögtön jött a tesója érte, és kérdezték, hogy milyen gyorsan tudja vinni a klinikára vagy küldjenek mentőt.A klinikán már mondták, hogy hova parkoljanak, ott már tolókocsival várták, rögtön intenzívre került.A keringése bármikor összeomolhatott volna.Megmondták neki, hogyha nem ment volna dokihoz, max 3 napon belül biztosan meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!