Mi a menete és meddig van rá lehetőségem?
Sziasztok.
Egy nagyon rossz kapcsolatból léptem ki. Nárcisztikus és bántalmazó társtól.
Szakítás után kiderült, hogy állapotos vagyok. 4ik napja késik, 2 pozitív teszt is van.
Nem szeretném megtartani a babát. Az oka az, hogy egyedül nem tudok 3gyereket felnevelni sajnos (van már 2 mástól). Sosem döntenék így ha nem lenne muszáj.
Illetve nem szeretném ha egy életen át hozzáláncolna és további lehetőséget adnék bántalmazásra.
Mi a menete az elvetetésnek illetve mennyi időm van rá? Összegben ez körülbelül mit fog jelenteni?
Nagyon köszönöm a segítő kommenteket.
A rosszindulatuaknak annyit kívánok hogy soha ne legyen ilyenben részük.
Itt le van írva elegsok infó. Mielőbb menj el terhesség megállapításra, ott pedig jelezd, hogy nem szeretnéd megtartani és mindent el fognak mondani neked.
De őszintén, ha olyan rossz volt az a kapcsolat miért feküdtél le vele? és pláne védekezés nélkül?
12. hétig tudod elvetetni a babát, úgyhogy siess mert nem 1-2 nap elintézni
"A terhességmegszakítás kiszabott díja 41 667 Ft, de számos speciális eset van, amikor ennek csak egy kisebb részét vagy egyáltalán nem kell fizetni. Ilyen eset például, amikor bűncselekmény miatt kerül sor a terhességre. De épp így nem kell annak se fizetnie, aki szociális intézményben él."
Forrás: [link]
4-es, hogyha olyan rossz a kapcsolat, szerinted érdekli a férfit, hogy a nő nem akarja?
Ne legyél már ostoba, kérlek!
"Jár neki a szex" - értsd: erősebb vagyok, akkor is megd...lak, ha nem akarod.
Vagy zsarolta - pl a gyerekekkel.
Exem szerint is járt a szex... kedves felfogás, tényleg, és kedves módszer, amivel elérte.
Csak én pl kiléptem rögtön, de van aki nem tud sajna azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!