Abortusztabletta Bécsben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azoktól szeretnék segítséget kérni akik az abortusztablettát választották Bécsben. 7 hetes terhes vagyok, még beleférne-e megcsinálni tablettával?

Melyik kórházzal kell felvenni a kapcsolatot? Mennyi időt vesz ez igénybe? Mennyit kell kint maradni?

Illetve, hogy megy ez az egész?

Előre is köszönöm a segítséget!

2022. aug. 17. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

"honnan lehet azt tudni, hogy ez ekkora magzat ténylegesen érez-e, gondol-e, érzékel-e?" - mondjuk onnan, hogy ezekhez a dolgokhoz BIZTOSAN megfelelő idegi kapcsolatokkal rendelkező AGY kell???

Azt meg csak a Kérdező (és max a párja) tudja eldönteni, hogy belefér-e az életükbe most egy gyerek vagy nem. A legnagyobb hülyeség erről érzelmi manipulációs alapon dönteni, nem létezik nagyobb balsors, mint egy nem kívánt gyerek megszületése...

Kérdező: [link] (magyar nyelvű)

2022. aug. 18. 08:54
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem létezik nagyobb balsors.

Igen.

Talán csak az életen át mardosó lelkiismeret.

2022. aug. 18. 08:58
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

#12, nem hiszem, hogy bármiféle lelkisimereti problémát okozna hosszabb távon bárkinek is egy JÓ DÖNTÉS meghozatala... főleg, ha távol tartja magától a lelkiismereti terrorizmust meg a valláserkölcsi agybajt...

Kérdező: [link]

2022. aug. 18. 09:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív hozzáállást és a segítséget!:)
2022. aug. 18. 10:45
 15/17 anonim válasza:
90%
Szia! Én pont ma voltam Bécsben ez ügyben, nagyon kedvesek voltak és minden jol ment:) Elottem mar linkeltek a gynmed oldalat, az ottani telefonszamot tudod felhivni, ahol elmondjak az idopontokat, es kerdeznek par dolgot toled. Viszont 9. Hetig lehet csak tablettazni, ugyhogy minel hamarabb intezkedni kell mar, ha nem akarsz “sima” abortuszt.
2022. aug. 18. 20:38
 16/17 A kérdező kommentje:

15#

De az oldalon azt írták 10-14 héten is lehet. Akkor az nem a gyógyszeres megoldásra van? Illetve te mikor kezdted el intézni, és mikorra kaptál időpontot?

2022. aug. 18. 21:21
 17/17 anonim válasza:
88%
A gyogyszereshez oda van irva h 9. Betoltott hetig alkalmazhato (utso menstruaciotol szamitva). A 10-14 hetig mar a mutetes variacio, de ha abba is atcsusznal en ajanlanam a klinikat, jol beszelik az angolt, es segitokeszek a recepciosoktol kezdve, az orvosok is mindenki
2022. aug. 18. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!