Lehetséges ,hogy nem sikerült ?
Figyelt kérdés
Kevesebb,mint egy hete volt egy abortuszom! Sajnos nem tudtam volna eltartani egyedül és az apuka nem szerette volna vállalni! Albérletben lakom ,igazából még haza hozni sem tudtam volna hova. Úgy érzem nem tettem meg mindent érte 💔 vissza talál hozzám meg az életben ? Annyi minden van bennem . Én is elítélem amit tettem , nagyon fáj . Lesz valaha jobb? Lehetséges hogy nem sikerült és velem marad?2022. jún. 6. 09:43
11/14 anonim válasza:
Kérdező, az adott körülmények között valószínüleg a lehető leghelyesebb döntést hoztad meg, semmi okod sincs a bűntudatra. Ha most megtartod a terhességet, valószínüleg csak tönkretetted volna minimum 3 ember életét. Majd akkor lehet gyerekvállaláson agyalni, ha megfelelőek rá a körülmények, és a pároddal együtt mindketten gyereket akartok.
12/14 anonim válasza:
"Onnantól kezdve hogy nemi életet élek, az én felelősségem hogy tudjam, bármikor gyerek lehet belőle, és ne őt büntessem azért mert én képtelen vagyok felnőtt nőként eltartani őt."
Tehát te sosem szexeltél kb 30 éves korodig, amíg meg nem teremtetted a megfelelő anyagi körülményeket és a férjeden kívül sem volt előtte senkid, vele is csak 5 év után feküdtél le először amikor már együtt éltetek és biztos volt a párkapcsolat.
13/14 anonim válasza:
"Onnantól kezdve hogy nemi életet élek, az én felelősségem hogy tudjam, bármikor gyerek lehet belőle, és ne őt büntessem azért mert én képtelen vagyok felnőtt nőként eltartani őt." - na az ilyen felfogású nőt kell egyenlítő-sugarú körben elkerülni...
14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Most nagyon nehéz időszakot élsz át, teljesen természetes, hogy megvisel. Légy türelmes magaddal, nem véletlenül döntöttél a terhességmegszakítás mellett, felelősségteljes döntés volt. Ha gondolod fordulj szakemberhez, hogy segítsen feldolgozni a gyászfolyamatot, hiszen ez is egy gyász. Kívánom, hogy sikerüljön túllépned ezen és később még jó eséllyel lehet gyereked, ha szeretnél. Kitartást! ❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!