Ez bajt jelenthet ?

Figyelt kérdés

Lehet nem pont ide kellene írnom a kérdésem de remélem itt is kapok választ.

Terhességmegszakítás (nem kívánt terhesség- közös döntés volt az ab.) után milyen volt a sexuális életetek? Nekünk semmilyen jelenleg.. ( túl vagyunk a 6 heten , pontosan 10 hete történt ). Szedek gyógyszert (sosem szedtem eddig de , hogy működjön köztünk továbbra is a dolog ezért szedem) de ő így is csak óvszerrel hajlandó ..csak úgy nem tud (igen sajnos így lett a baba is .. :( ) .

2022. febr. 25. 06:34
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Olyan nincs, hogy nem tud, maximum nem kényelmes neki.

Sokat nem vesztesz ezzel a pasival...

2022. febr. 25. 07:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen már gondoltam rá, hogy szakítok vele . Nekem fontos az együttlét egy kapcsolatban.. nem csak a petting.
2022. febr. 25. 07:25
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Hogyne lenne fontos!Egy párkapcsolatban minden más is,de ez is.Gondolom fiatalok vagytok.18 évesen úgy lett a fiam,hogy kiszakadt az óvszer.Mondjuk én utána sem féltem,hogy terhes leszek.Amugy ő kifogásokat keres.Szedsz gyógyszert,de ő óvszert húz,abba viszont nem tud.Elég furi.Én a helyedben minnél hamarabb lepattannék,mint lábasról a zománc!
2022. febr. 25. 07:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Szeretem az a baj de így nem tesz boldoggá. Megcsalni semmiképp sem szeretném és nem is fogom. Nehéz a szakítás de nagyon hajlok felé már :(
2022. febr. 25. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Jó tanács, ha egy férfinek nem megy gumiban, annak később is lesz ilyen olyan kitalációja. Fáradt vagyok, ma ne, telihold meg még az anyám kínja is. Addig menj amíg lehet..
2022. febr. 25. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Hát ez nem tűnik egy túl mély érzelmi kapcsolatnak. Egyébként megértem, hogy gumit akar húzni mostmár nem akarja a véletlenre bízni, ugyanakkor ebből is látszik, hogy valószínű őt megviselte az abortusz valamennyire. Előfordulhat, hogy ezért nem sikerül és nem a gumi miatt…

De ha ennyi miatt szakítanál akkor szakíts hiszen jobban jártok egymás nélkül.

2022. febr. 25. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pasi rohadtul be van fosva, hogy újra megtörténik, és màr görcsöl az egész szexen.

De így nem lehet hozzáállni.

Én is szakítanék.

2022. márc. 1. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!