Ez bajt jelenthet ?
Lehet nem pont ide kellene írnom a kérdésem de remélem itt is kapok választ.
Terhességmegszakítás (nem kívánt terhesség- közös döntés volt az ab.) után milyen volt a sexuális életetek? Nekünk semmilyen jelenleg.. ( túl vagyunk a 6 heten , pontosan 10 hete történt ). Szedek gyógyszert (sosem szedtem eddig de , hogy működjön köztünk továbbra is a dolog ezért szedem) de ő így is csak óvszerrel hajlandó ..csak úgy nem tud (igen sajnos így lett a baba is .. :( ) .
Olyan nincs, hogy nem tud, maximum nem kényelmes neki.
Sokat nem vesztesz ezzel a pasival...
Hát ez nem tűnik egy túl mély érzelmi kapcsolatnak. Egyébként megértem, hogy gumit akar húzni mostmár nem akarja a véletlenre bízni, ugyanakkor ebből is látszik, hogy valószínű őt megviselte az abortusz valamennyire. Előfordulhat, hogy ezért nem sikerül és nem a gumi miatt…
De ha ennyi miatt szakítanál akkor szakíts hiszen jobban jártok egymás nélkül.
Szerintem a pasi rohadtul be van fosva, hogy újra megtörténik, és màr görcsöl az egész szexen.
De így nem lehet hozzáállni.
Én is szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!