Volt már abortuszod? Hogy dolgoztad fel? Mit éreztél utána?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Egy volt, 31 évesen. Alig vártam, hogy meglegyen, és hatalmas felszabadulást és megkönnyebbülést éreztem utána. Örültem, hogy Magyarországon van erre lehetőség, és nem kell tönkretennem az életem.
2022. febr. 17. 12:54
 12/15 anonim válasza:
70%
Pszichológia szakon végeztem, és aki a 4 abortuszost leszólja, annak üzenném, hogy létezik egy post abortusz szindroma nevu betegseg, aminek a lenyege hogy a megtortent abortusz utan sokkal konnyebben es szinte vonzas torvenye reven egy ujjabb terhesseg jon letre. Ezek a nok lelkileg gyengek, nem mernek a problemarol szakemberrel sem beszelni, es ezert kovetik el ujra es ujra ugyan azt a hibat! Igen, lehetne vedekezni, de ha hiszitek ha nem a mentalis, es lelki betegsegek sokszor erosebbek mint barmely mas fizikai, testi betegseg! Az ilyen noknek segiteni kell, nem leszolni oket!
2022. febr. 18. 16:05
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
A tettet elítélem, az embert soha, mert az nem segít. Nekem nem volt, én sem tudnám ezt tenni, de ez én vagyok és én a legtöbb szempontból szerencsés helyzetben vagyok, fel tudnék nevelni még egy gyereket, ha érkezne.
2022. febr. 20. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
1es mekkora érzéketlen tuskó vagy. 1. Az még közel sem "gyerek", 2. egyedül az 100%os védekezés, ha nem szexelsz. Az ilyenek érdemelnék meg, hogy a nagy ügyes védekezése mellett be sikerül, talán felfogná a parányi agya utána...
2022. máj. 15. 12:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly volt missed ab. 😔 Én nagyon nyomorultul éreztem magam utána. Hogy a kérdésre is reagáljak.
2022. máj. 15. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!