Volt már abortuszod? Hogy dolgoztad fel? Mit éreztél utána?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 17:10
11/15 anonim válasza:
Egy volt, 31 évesen. Alig vártam, hogy meglegyen, és hatalmas felszabadulást és megkönnyebbülést éreztem utána. Örültem, hogy Magyarországon van erre lehetőség, és nem kell tönkretennem az életem.
12/15 anonim válasza:
Pszichológia szakon végeztem, és aki a 4 abortuszost leszólja, annak üzenném, hogy létezik egy post abortusz szindroma nevu betegseg, aminek a lenyege hogy a megtortent abortusz utan sokkal konnyebben es szinte vonzas torvenye reven egy ujjabb terhesseg jon letre. Ezek a nok lelkileg gyengek, nem mernek a problemarol szakemberrel sem beszelni, es ezert kovetik el ujra es ujra ugyan azt a hibat! Igen, lehetne vedekezni, de ha hiszitek ha nem a mentalis, es lelki betegsegek sokszor erosebbek mint barmely mas fizikai, testi betegseg! Az ilyen noknek segiteni kell, nem leszolni oket!
13/15 anonim válasza:
A tettet elítélem, az embert soha, mert az nem segít. Nekem nem volt, én sem tudnám ezt tenni, de ez én vagyok és én a legtöbb szempontból szerencsés helyzetben vagyok, fel tudnék nevelni még egy gyereket, ha érkezne.
14/15 anonim válasza:
1es mekkora érzéketlen tuskó vagy. 1. Az még közel sem "gyerek", 2. egyedül az 100%os védekezés, ha nem szexelsz. Az ilyenek érdemelnék meg, hogy a nagy ügyes védekezése mellett be sikerül, talán felfogná a parányi agya utána...
15/15 anonim válasza:
Nekem tavaly volt missed ab. 😔 Én nagyon nyomorultul éreztem magam utána. Hogy a kérdésre is reagáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!