Hogy telt nálatok az abortusz előtti nap?
Én Angliában voltam abortuszon, most lesz 2 hete.
A gyógyszeres helyett a műtétet választottam, mivel már van egy fiam, akivel vajúdtam itthon 2 éve és nem akartam vetélni napokig ugyanúgy itthon, majd a wc- én csak lehúzni
Azt hittem aznap lesz a legnehezebb, de nem
Már előtte való nap be kellett vennem szteroidot, majd estére antibiotikumot.
Nekem az a nap volt a legnehezebb, mivel tudtam itt lesz a vége mindenek.
Nekem hétfőn volt a műtétem, vasárnap kellett bevennem a gyógyszereket, szombaton először és utoljára, (mivel tudtam, hogy nem szülhetem meg) fogtam a hasam alját és imádkoztam érte.
Zokogtam akkor és vasárnap is.
Hétfőn, a műtét előtti vizsgálaton elsírtam magam újból, tudtam, ha akarom visszamondhatom, fel is ajánlották
De ha már szteroid és antibiotikum is károsította a babám, akkor hogy?Hogy születhetne meg egészségesen?
Nem beszelve arról, hogy az elsőnél komoly komplikációk voltak és a másodikra azt mondták, hogy koraszülött lesz.
Mind ezt leszámítva a műtét után azt éreztem, hogy vége, 2-3 hete csak a “hogy most mi legyen” volt és a “mi lesz majd”
3 napig próbáltam tartani magam, hogy ez volt a jó döntés, és majd kivizsgálások után újból teherbe eshetek, és meg is szülhetem, de 3 nap után 2 napig csak sírtam, hogy megöltem a gyerekem
Nekem egy hete volt. Én borzasztóan féltem, aztán még az is rátett egy lapáttal, hogy a kórházban iszonyatosan bunkók voltak a nővérek, és az orvosok…
Reggel hétre mentem, délután öt óra körül jöttem haza. Fájni nem fájt, meg semmi ilyesmi. Olvastam én is neten mindent, hogy a tágító nagyon fáj, de amúgy annyira nem vészes, legalábbis nekem nem volt az de lehet ez mindenkinél eltér. A tünetekre figyelj majd a műtét után mert lehetnek “mellékhatások”, fertőzés, visszamaradt sejt darabok.
Milyen mellékhatások lehetnek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!