Szerintetek már kifutottam az időből? Mit tegyek?
Ha tényleg 11 hetes vagy, akkor kicsúsztál az időből. Több beszélgetés előzi meg az abortuszt, amelyeket a legnagyobb jóindulattal sem lehet elhagyni, egy hét alatt esélytelen, hogy ezt mind elintézd.
Egyébiránt ha védekezés nélkül szexelsz, akkor ez elég nagy eséllyel benne van a pakliban, olyan meglepő nem lehet...
Tuti kamu kérdés. Már láttam ilyent pár hónapja, ahol abortuszról lecsúszó nőnek meddőséget mondtak orvosok... rendes orvos ilyent nem mond.
Viszont kérdésre válaszolva, igen, kifutottál az időből.
11 hetesen kicsúsztál az időből.
Amikor nekem késett a menzeszem elmentem a dokihoz mert amúgy is volt időpontom hozzá ezért tesztet sem csináltam, gondoltam majd ott kiderül.
Az uh alapján azt mondta, hogy cisztám van azért késik a menstruációm.
6 hét után kellett visszamennem, hogy felszívódott-e de akkor már látta a babát tisztán.
Ekkor voltam 10+3 hetes terhes.
Ledöbbentem.
Azt mondta, hogy ha el is szeretném vetetni hiába akarnám mert mire elintézek mindent betöltöm a 12 hetet.
Ez kb. 2 hetes szaladgálás azt mondta.
Többször kell visszamenni csvsz-hez és időpontot kell kérned a kórházba.
Mindenképp megtartottuk volna csak nem erre számítottam. Tehát szerintem barátkozz meg a gondolattal,hogy anyuka leszel.
Mondjuk ha nekem azt mondaná a doki, hogy törődjek bele, meddő vagyok, és ezek után sok évvel becsúszna egy gyerek, akkor zokognék a boldogságtól, akármilyen reménytelen is az anyagi háttér.
Mert ha most elveteted, akkor meglehet, hogy soha többé nem lesz ilyen véletlen.
De hát nem vagyunk egyformák.
(Mondjuk eleve elég hihetetlen, hogy 22 évesen sok évvel korábban ilyet mondjon az orvos, mert egy kvázi kamaszra nem mondják rá akármilyen hormongonddal is. Maximum, hogy nehezebb lehet.)
9-es:
Nem mindegy, hogy az orvos azt mondja, hogy "lehet meddő", "nehezebben fog összejönni a baba" vagy "meddő". Az utóbbit NEM MONDHATJA KI.
A többivel nyilván többen találkozhattunk, de egyik sem jelenti azt, hogy nem kell védekezni ha nem akarunk gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!