Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Milyen fájdalomra kell számíta...

Milyen fájdalomra kell számítani abortusz után?

Figyelt kérdés

2021. dec. 14. 17:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%

10es vagyok: Persze, mert a mai világban még mindig olyan lehetetlen a nem kíván terhesség megelőzése...

Ezért inkább kockáztatja a nem meg született, és a saját élete, egészsége épségét...

Persze, én vagyok bicskanyitogató, de amikor azt mondják, hogy nesze itt az én cipőm, vedd fel... De aztán, visszakérdezem, higy hol van... És nincs válasz, nem érkezett levél, akkor még mindig én vagyok a fasz...

Végül is te is csak egy sejtcsomó vagy, valójában nem érzel... Mi az a Fájdalom, amit fájdalomként érzékelsz valójában?...

De mindegy is, nem állok le veled vitatkozni... Ha csak vitatkozásra vagy képes...

2021. dec. 14. 19:44
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Semmi közöd más életéhez, ezt kéne felfognod. Nem lehetetlen a védekezés, de történhet baj. Gumi, tabi mellet is eshet valaki teherbe. A sok egyeb rizikósbb módszerről nem is beszélve. Senkinek se tartozik se érvekkel, meg levelekkel, semmivel. És nem beleállni valakibe, akinek épp rohadt nehéz amúgy is. Neki nehéz, nem annak, aki még nem is él, egy árva gondolata vagy érzése sincs. Meg amúgy mi ez a csak vitatkozásra vagyok képes? Hogy jön ez ide, én is írjak levelet, hogy miket tudok? Vicc.
2021. dec. 14. 19:54
 13/21 A kérdező kommentje:
17-es felraktam egy kérdést,nem mátírkodtam. Tudod ez az oldal erről szól, hogy kérdéseket rakunk fel. Ha tudok rá értelmes választ adni adok, ha nem tovább görgetek. Neked ez most nem sikerült....
2021. dec. 14. 20:12
 14/21 anonim ***** válasza:
97%
Nincsen semmilyen fájdalom utána. Vérzés, de nem fáj. Görcsölésre felkeszitenek, hogy érezhetsz, de gyanítom akkor adnak fájdalomcsillapítót.
2021. dec. 14. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:
87%

Jó néhány abortuszon átesett nőt ismerek munkámból kifolyólag és egyetlen egynek sem volt utána kb semmiféle fájdalom. Vérzés, görcs fordult elő. De olyan még csak véletlenül sem, hogy annyira fájt, hogy majd belehalt… Rengeteget fejlődött az orvostudomány az évek alatt, az abortusz már-már “rutin műtétnek” számít, az esetek döntő többségében semmiféle komplikáció nem lép fel sem műtét közben, utána meg pláne.

Ilyen alapon a szülésbe is bele lehet halni, sőt! Sokkal nagyobb arányban, mint egy szimpla abortuszba.

Amúgy pedig valóban senkinek semmi köze ahhoz, hogy a kérdező (vagy bárki más) miért megy abortuszra, ez ugyanis a totális magánügye. Nem tartozik senkinek magyarázattal, sem mással. Az abortusz pedig nem gyilkosság, egy pár hetes fejletlen, életképtlen, fájdalmat nem érző embrió pedig olyan messze van még egy kifejlett embertől, mint ide Kína. A műtét során abortálják az embriót, nem megölik. Megölni elébe csak azt a személyt (az embrió/magzat még nem az) lehet megölni, aki meg is született. A halál feltétele is az élve születés, ennyi.

2021. dec. 15. 00:16
 16/21 anonim ***** válasza:
10%
Lelkire.
2021. dec. 19. 11:39
 17/21 Verunika válasza:
16%
Nem ítélkezem. De sokan vàrnak örökbe fogadható babàra. Tartsd meg a babàt! Tedd babavàró inkubátorba, vagy vannak alapítványok, ahol titokban megszülheted a babàt. Sok erőt kívánok!
2021. dec. 21. 07:32
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
És kit érdekel, hogy hányan várnak örökbefogadható babára?! Miért is kéne bárkinek is idegenek kedvéért végigcsinálnia 9 hónap terhességet és irtózatosan fájdalmas szülést, kockáztatva a testi épségét meg vállalva az esetleges szövődményeket?? Ezt az ember max akkor vállalja be, ha akarja azt a gyereket, itt nyilvánvalóan nem erről van szó! Senkitől nem várható el ekkora áldozat. Amúgy is rengeteg örökbe fogadható gyerek van, lehet menni, hajrá! Jaa, csak hogy ők már nagyok, nem kisbabák. Vagy talán úgy már nem jó? Hagyjuk is.
2021. dec. 21. 10:30
 19/21 anonim ***** válasza:
93%
Olyan jó állapotban vannak az árvaházak, remek ötlet megtartani feleslegesen.
2021. dec. 21. 17:38
 20/21 anonim ***** válasza:
93%

Én görcsöltem egy kicsit utána.

15 év elteltével se jött a lelki fájdalom, lett két tervezett gyerekem.

Azóta minden egyes napom azt bizonyítja, hogy anno jó döntést hoztam.

2021. dec. 26. 20:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!