Debrecenben melyik magán orvos vállal abortuszt?

Figyelt kérdés

Negatív kommentelők kíméljenek, jól át lettem verve, úgyhogy még van az okom rá, hogy miért nem tartom meg.

A helyzet az, hogy ki fogok lépni az időből, és kellene egy doki, aki a héten elveszi. Köszi a normális válaszokat.

2021. nov. 30. 08:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
10es hát én meg olyanrol nem hallottam hogy szex közben stikaban lehuzitt gumi, hát érzem ha nincs rajta.. A kilyukasztott még talán oké de azt sem értem miért akarna pont egy pasi direkt gyereket.. Általában a nők akarnak
2021. nov. 30. 10:38
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
#11 pedig hidd el, simán le tudja húzni úgy hogy ne vedd észre, és elég ha csak egyszer megtörténik.
2021. nov. 30. 10:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagy behazudta, hogy el van kötve/meddő. Igazi féreg hozzáállás.

Nagyon sajnállak, kérdező!!!! És valóban, a kötelező köröket itt Magyarországon nem tudod kikerülni.

2021. nov. 30. 10:50
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem szeretném leírni, hogy mi történt, ne haragudj.

A lényeg, hogy nagyon csúnyán át lettem verve. Ez életem legnagyobb törése és még nem tartok ott, hogy elmondjam bárkinek is.

21 éves vagyok, meg a szüleimnek sem mondtam el, hogy pontosan mi történt. Majd ha úgy érzem, leírom.

2021. nov. 30. 10:54
 15/22 anonim ***** válasza:
98%
Te vagy az egyetemista lány, aki nem szedte a gyógyszert? Mennyi idős terhes vagy?
2021. nov. 30. 11:37
 16/22 anonim ***** válasza:
98%
Jajj ne már, a tegnapi, újabb storyval?
2021. nov. 30. 11:42
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Szóval a csávó csak addig szerette volna nagyon, amíg azt hitte, hogy szeded a gyógyszert, aztán amikor nem szedted "véletlenül" egy hétig, akkor más a hülye? Zsák a foltját.
2021. nov. 30. 12:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ilyen későn intézi az abortuszt az átverés inkább ott lehet, hogy a faszi egy ideig akarta, de most lelépett. Ha a védekezéssel guberát volna a csávó a terhesség akkor is kiderül jóval korábban.
2021. nov. 30. 14:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az abortusz határideje jogilag szabályozott. Attól, hogy tejelsz a dokinak, nem tudod a kötelező körök nélkül megoldani.

De egyébként ha a területileg illetékes kórházba mész és megvannak a csvsz-es papírok, akkor a műtéttel már előre vesznek, ha az idő miatt indokolt.

2021. nov. 30. 17:13
 20/22 anonim ***** válasza:
33%
15,16,17! Nem teljesen mindegy mi a háttértörténet? A kérdezőnek magánügye az ok, majd a családvédők úgyis kikérdezik. Lényeg az, hogy nem tud, nem akar most gyereket vállalni és egy felelősségteljes, nehéz döntést készül hozni.
2021. dec. 2. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!