Hány hónapja kell hogy kapjam az FHT-t hogy az abortusz ingyenes legyen?
11-es köszönöm. :)
10-es senkit sem akarok meggyőzni, kérdeztem. De holnap inkább olyantól kérdezek aki benne van a témában, jó lett volna gyorsan informálódni de ez van, az interneten sem lehet mindent megtudni.
A terhességmegszakítás térítési díjának 30 százalékát kell megfizetni, ha a terhessége megszakítását kérő személy vagy a vele egy háztartásban élő házastársa, élettársa, illetőleg - az egy háztartásban éléstől függetlenül - az eltartója valamely pénzbeni szociális ellátásra jogosult, az ellátás folyósításának időtartama alatt, vagy a kérelem benyújtását megelőző 6 hónapon belül a kérelmező, illetőleg házastársa rendkívüli szociális segélyben, vagy átmeneti segélyben részesül.
A terhességmegszakítás térítési díjának 50 százalékát kell megfizetni, ha a kérelmező, illetve házastársa, a gyermekgondozási segély tekintetében a kérelmező, vagy a kérelmezővel közös gyermekére tekintettel a kérelmezővel közös háztartásban élő más személy valamely pénzbeni ellátásra jogosult, az ellátás folyósításának időtartama alatt, feltéve, hogy az ellátás nem éri el a mindenkori öregségi nyugdíjminimum összegének a kétszeresét.
Mindenképp fizetni kell
Csak nem teljes összeget
Egyrészt írd le azt is hogy rosszul szedted a gyógyszert.
Másrészt nem lesz beteg gyereked csak mert fogantatás ideje alatt szedtél hormont.
Nem lesz se beteg, se egészséges gyereke, most legalábbis biztos nem, mivel abortuszra készül.
Tényleg tök visszataszító vagy ezzel a márpedig nekem akkor is ingyen van marhaságoddal. Remélem kifizettetik veled mind a 40 ezret, akkor talán jobban figyelsz legközelebb.
Vagy legalább az arcodból visszaveszel.
Ja tudom, gyógyszer mellett lettél terhes.Hiszen mi a gyógyszer, óvszer mellett teherbeesők országa vagyunk már, mindenki így esik teherbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!