Abortusz után felkeltenek az altatásból vagy magamtól kell hogy felkeljek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 21:16
2/10 A kérdező kommentje:
A családvédelmis védőnő mondta hogy altatásban zajlik az abortusz
2021. okt. 25. 21:36
3/10 anonim válasza:
Felkeltenek, aztán hagyják, hogy pihenj még és magadhoz térj a saját tempódban.
Ugyan nem abortuszom volt hanem missed ab műtétem, de technikailag ugyan az.
4/10 anonim válasza:
Minden altatásos műtét után felkeltenek, hogy lássák, van e probléma. Aztán pihenhetsz, senki enm fog zaklatni.
5/10 anonim válasza:
Nem altatnak. Bódítanak. A végén leszedik a kikötözésket a lábadról meg a kezedről, majd felkeltenek
6/10 anonim válasza:
Igen altatnak. Utána felkeltenek, aztán hagynak pihenni. Kell is pihenni utána.
Ja és nem kötöznek ki... 😒
7/10 anonim válasza:
6-os, de bizony van, ahol a lábadat lekötözik. Sajnos.
8/10 anonim válasza:
7.-re.
Valós!
Haverom anyja szülésznő volt. Neki egy szülő anyuka rúgta ki a fogait.
9/10 anonim válasza:
Bódítanak, én akkor ébredtem fel amikor raktak át az ágyra a kórteremben. Hagytak pihenni este meg kaptam a papírokat és mehettem haza.
10/10 anonim válasza:
6os voltam pár abortuszon, hidd el kikötözik a nő kezét és lábát.
Az oka annyi hogy bódításban vannak akaratlan izomrángások, és gondolom senki se szeretné ha emiatt a doki kilukasztaná a mehét pl...
És nem altatnak ahhoz intubálás kell. Abortusznál és egyéb kisműtéteknél bódítanak, vagyis felületi szedációt alkalmaznak ami nem viseli meg annyira a szervezetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!