Egy abortusz hány napot vesz igénybe?
Itt gondolok az ügyintézésre, ugye tudom, hogy először nőgyógyász, családsegítő, a műtét stb..
a munkahelyem miatt érdekelne.
Az abortusz ellenes kommentelők kérem kíméljenek, nem voltam felelőtlen, de azt gondolom felesleges ide a magyarázat, azzal nem leszek előrébb.
Barátnőmnek 1x elkellett mennie kérni. Majd 3hét múlva ujra. Azt utána a műtét. Szóval 3 nap. De péntekre esett a műtét, ha más nap lett volna, a másnapi munkát még kihagyta volna.
Nekem vetélés miatt volt műtétem, az teljesen más, nekem az 5 napot vitt el.
Nekem 2 hétben benne volt minden.A nőgyógyász aki megállapította hogy terhes vagyok majd a műtét maga. Persze ügyesen kell csinálni ha hamar leakarod tudni, van mikor időt akarnak adni hogy mèg àtgondold de ha látják hogy hatàrozott vagy akkor minél hamarabb lezavarják.
Plusz ha fiatal vagy és még tanulsz akkor nem kèrdeznek sokat, szerencsère velem együtt èrzőek voltak ezért elég gyorsan megvolt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!