Akinek volt már abortusza, a beavatkozás után mennyi ideig tartják bekötve a branült? Ébredés után azonnal kiszedik vagy távozásig bent hagyják?
Nekem távozás előtt kb.20 perccel vette ki az ápolónő.
Ne izgulj, minden rendben lesz 🙂
Nekem igaz nem abortusz, hanem missed ab volt, az lényegében ugyan az.
Nekem mikor már utcai ruhában, kabátban, díszmagyarban álltam és vártam a záróm, akkor szedték ki. 2 percel indulás elött.
Ráadásul nekem balf..ul rakták be, a kisujjam alá a kézfejemre, konkrétan a kezem nem tudtam mozdítani, mert fájt
Tegnap végre túlestem rajta, nekem a könyökhajlatomba rakták, miután felébredtem kb 2 órán keresztül volt bennem aztán mikor jöttek a nővérek az uzsonnával meg, hogy menjek pisilni akkor megkértem őket, hogy előtte vegyék ki. Először nemet mondtak, de aztán második alkalommal amikor sikerült elmagyaráznom, hogy miért akarom, hogy kivegyék akkor rögtön jöttek és kiszedték. Aztán még két órát kellett várni a doktornőre amíg végez a műtőben és aláírja a távozáshoz szükséges papírt...
(Egyébként Olaszországban csináltattam mert nem volt időm visszamenni Magyarországra a karantén miatt, lehet ott kicsit más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!