Ha neten rendelek más országokban használatos abortusztablettát, és terhesen beveszem akkor az bűncselekménynek számít? Az orvosok oda figyelnek az ilyen esetekre? (elméleti kérdés)
Figyelt kérdés
Hangsulyoznam hogy nem ez a tervem! Csak egy Ausztriában dolgozó barátnömmel beszélgettem, ottlegális a tabletta használata orvosi felúgyelettem, de több Európai országban is. Gondolom nem nagy dolog a netről megrendelni. Az orvosok mennyire vannak felkészülve erre hogy lehet valaki így vetél el, csak nem tudják. Vagy esetleg gyanút fognak, és felelösségre vonják a nöt? Vagy lehet másoknak nem jut ez eszebe de szerintem nem nagy dolog hozzájutni egy ilyen gyógyszerhez.2020. szept. 22. 20:44
11/15 anonim válasza:
"Mivel jobb, mint befizetni a csekket, és altatásban, minimális kockázattal átesni rajta?" - nézd, te lehet, hogy szereted, ha mások döntenek helyetted. Mások viszont ragaszkodnának a saját döntési lehetőségükhöz.
12/15 anonim válasza:
#11: akkor vedd úgy, hogy abortusz tabletta nem létezik. Mert így is van, Magyarországon nem létezik.
13/15 anonim válasza:
#12, eszem ágában sincs hülyét játszani...
14/15 anonim válasza:
#11: Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, és felőlem bele is halhat. Nekem édesmindegy. 😁
Valószínűleg félreértettem. Azt hittem, csak tájékozatlan. De ezek szerint szándékosan akar ártani magának.
Ja, és IP cím alapján kideríthető, hogy ki kért online segítséget illegális magzatelhajtáshoz.
15/15 anonim válasza:
Neten ilyet nem lehet rendelni. Becsbe kell kiutazni a tablettaert es ha utana barmi gaz van, van Budapesten egy magankorhaz, ahova fordulhatsz. Nem akarom kiirni, de a Becsi klinika honlapjan megtalalhato.
Szerintem tul sok kockazata van a tablettanak, en senkinek nem ajanlanam (mar az alapjan, amiket olvastam rola). Nem veletlen illegalis nalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!