Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha neten rendelek más országok...

Ha neten rendelek más országokban használatos abortusztablettát, és terhesen beveszem akkor az bűncselekménynek számít? Az orvosok oda figyelnek az ilyen esetekre? (elméleti kérdés)

Figyelt kérdés
Hangsulyoznam hogy nem ez a tervem! Csak egy Ausztriában dolgozó barátnömmel beszélgettem, ottlegális a tabletta használata orvosi felúgyelettem, de több Európai országban is. Gondolom nem nagy dolog a netről megrendelni. Az orvosok mennyire vannak felkészülve erre hogy lehet valaki így vetél el, csak nem tudják. Vagy esetleg gyanút fognak, és felelösségre vonják a nöt? Vagy lehet másoknak nem jut ez eszebe de szerintem nem nagy dolog hozzájutni egy ilyen gyógyszerhez.
2020. szept. 22. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
"Mivel jobb, mint befizetni a csekket, és altatásban, minimális kockázattal átesni rajta?" - nézd, te lehet, hogy szereted, ha mások döntenek helyetted. Mások viszont ragaszkodnának a saját döntési lehetőségükhöz.
2020. szept. 24. 01:12
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
#11: akkor vedd úgy, hogy abortusz tabletta nem létezik. Mert így is van, Magyarországon nem létezik.
2020. szept. 24. 07:54
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
#12, eszem ágában sincs hülyét játszani...
2020. szept. 24. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:
21%

#11: Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, és felőlem bele is halhat. Nekem édesmindegy. 😁

Valószínűleg félreértettem. Azt hittem, csak tájékozatlan. De ezek szerint szándékosan akar ártani magának.

Ja, és IP cím alapján kideríthető, hogy ki kért online segítséget illegális magzatelhajtáshoz.

2020. szept. 24. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Neten ilyet nem lehet rendelni. Becsbe kell kiutazni a tablettaert es ha utana barmi gaz van, van Budapesten egy magankorhaz, ahova fordulhatsz. Nem akarom kiirni, de a Becsi klinika honlapjan megtalalhato.

Szerintem tul sok kockazata van a tablettanak, en senkinek nem ajanlanam (mar az alapjan, amiket olvastam rola). Nem veletlen illegalis nalunk.

2020. okt. 11. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!