Abortuszra kell mennem SOS, de nincs társadalom biztosításom. Mennyibe fog kerülni mindennel együtt?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 21:20
21/31 anonim válasza:
(sokan nem értik, hogy kötelező fizetni, akkor is ha nem veszed igénybe. És viszont ellátnak akkor is ha nem fizettél...)
22/31 anonim válasza:
Mondjuk egy hajléktalanon kiváncsi lennék, hogy akarják behajtani. ☹️
25/31 anonim válasza:
Szerintem olcsóbb ha befizeted a TB-d. ~7-9000/hó.
Ha 1-2 éves hátralékod is van, akkor is olcsóbban jössz ki, mint TB nélküli piaci árakkal...
26/31 anonim válasza:
Azt nem értem egyáltalán miért lehet tb terhére abortuszt csináltatni? Plasztiki műtétért bezzeg fizetni kell pedig az is olyan kényelmi szolgáltatás.
27/31 anonim válasza:
26 mennyire egyetértek. Ha rajtam múlna inkább a szules utáni hüvely plasztika legyen támogatott és kerüljön 40 ezerbe bakker. Az bezzeg többszázezer ha valakinek szüksége van rá 😒 csak a beteg magzatok abortuszát támogatnám. Ha ki kene pengetni mindig a 3-400 ezret lehet több felelőtlen (és most nem a kerdezore gondolok, nem ismerjük a körülményeket) találná meg azt a rohadt gumit.
29/31 anonim válasza:
#26: nem lehet, fizetős az ab.
30/31 postairén válasza:
Nekem most fog lejárni a biztosítási, kérdeztem a családsegítőhöz védőnőt, hogy ilyen esetben mi várható? Azt mondta hogy csak aláiratnak velem egy papírt amiben felhívják a figyelmemet erre. Ezen kívül elvégzik a műtétet ugyanúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!