Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek volt terhesség megszakí...

Akinek volt terhesség megszakítása!?

Figyelt kérdés
Olyat kérdeznék akinek több is volt. Mennyi volt? És hány éves korodba?

2020. szept. 14. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

Az ismerősi körömben jónéhányan vannak akik így hozták össze a gyereket. Volt aki eleve későn vette észre, más meg úgy volt vele, ha már így alakult akkor megtartja.

A megszakításos "védekezés" Pearl-indexe 40 körül van, azaz akik így "védekeznek" és rendszeres nemi életet élnek ott 40%-uknál terhesség következik be. Hogy sok vagy kevés? Összehasonításképpen: a "mindent bele" (azaz védekezés nélkül) a PI 85%, szóval akár bele is mehetne ennyi erővel. Ennek fénykében értékeld mennyire kockázatos.

2020. szept. 14. 16:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Terhesség megszakítás = abortusz. Nem = megszakításos védekezés!
2020. szept. 14. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekem volt egy 22 éves koromban. Már van egy gyerekem, az apa sem és én sem voltunk olyan helyzetben hogy megtartsuk, mivel erős gyógyszereket szedtem akkoriban így valószínű károsodott is volna. Felelőtlen voltunk. Fáj, de nem bánom, jobb hogy igy tortent.
2020. szept. 14. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

4 volt

35 múltam.

2020. szept. 14. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

Ja, életkor lemaradt.

17, 21, 26 és most, 35 évesen.

2020. szept. 14. 22:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Nem értem a megnyilvánulásod! Jó lenne ha ismeretlenül nem ítélkeznénk és törnénk pálcát egymás feje fölött! Először is nem tudni ki miért vetet el 1, vagy akár 8 gyereket!... :/ persze a védekezéssel jön mindenki, volt ismerősöm akit a kedves párja fenyegetett hogy ne merjen fog.gátlót szedni, és szinte napi szinten "bántalmazta".

Inkább menjen valaki 5 abortuszra, mintsem ne szeresse majd a gyermekét, ne tudja ellátni rendesen, vagy pedig eldobja magától...

Fejezzük be az ítélkezést.

Ki ebbe hibázik, ki abba. Van aminek nagyobb súlya van, van aminek kisebb! Mindenki szíve joga, mit bír el a lelkiismerete... :/

2020. szept. 18. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt osztálytársamnak kb 4-5 volt ..most 2 egészséges kislánya van. Nekem is volt 28 évesen 1. Azóta sem
2020. szept. 26. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
39%
8,6 éve élek kapcsolatban elején volt óvszer, pár hónapig. 8 évig "megszakitás volt" illetve van mai napig es csak egyszer csuszott be. Se eltte se utána
2020. szept. 26. 17:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!