Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha valakinek megszülesztik a...

Kovács Dorisz kérdése:

Ha valakinek megszülesztik a babájat, 20. hét után, mert nagyon súlyos beteg, és nem akarják megtartani, akkor azzal mi lesz?

Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 20:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
Azta, ez tényleg morbid.
2020. aug. 26. 22:01
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

8 igen csakhogy azok a down-osok szólalnak fel, akik ugye elég értelmesen hozza és nem haltak meg még az egyéb szovodmenyektől. Ezt ma meg senki meg nem mondja neked, hogy mennyire lesz súlyos beteg a kisbabad. Így az vesse az első követ, aki hálásan örülne egy ilyen diagnózisnak.

De ezt a talplenyomat dolgot egy abortusz esetén én is morbidnak tartom. Az más, ha valakinek meghal a babaja, vagy életképtelen és úgy visz emléket, mintha maga dönt róla, hogy ne éljen. Szerintem.

2020. aug. 26. 22:35
 13/20 Derjaderja ***** válasza:
95%

Orvosi etika és törvény szempontjából elvileg életjelenségeket mutató újszülöttől csak akkor lehet ellátatlanság miatt meghalni hagyni, ha az élettel összeegyeztethetetlen baja van.

Persze a racionalitas és az emberség is közbe szól, és egy 25 hetes Down-kórost nem fognak gépre tenni ha a szülők nem akarják.

2020. aug. 26. 23:14
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
10-es, hát biztos nem csinálok lenyomatot annak a gyereknek a lábáról akit én küldök a biztos halálba. Persze, nem lehet tudni milyen fokú meg meddig él, nem az abortusz ellen ágáltam, hanem az "emléktárgy" miatt. Egyszerűen beteg.
2020. aug. 27. 09:44
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Erre valo pl a prena teszt, ami az elso trimeszterben kimutatja pl a downt. Megse ugyanaz, mint egy kozel eletkepes babat megolni🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. aug. 27. 16:41
 16/20 A kérdező kommentje:
De ha megis erre kerül a sor... akkor kiteszik egy asztalra, es várják hogy mikor hal meg?
2020. aug. 27. 22:03
 17/20 anonim ***** válasza:
15 mélységesen egyet értek. Engem a 20. heti uh-n szarattak be, miután volt egy 1:18 ezer valamennyi kombim. Elmentünk prenara, de mondtam, ha en valaha újra szülök, ezzel kezdem...
2020. aug. 27. 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

Én a terhesség huszon kettedik hetében születtem. Valós személy vagyok, épp értelmű, csak vak. Viszont egyet tudok. Az abortusz gyilkosság. Ha humánusan megtudják még az anyaméhen belül szakítani az életét a magzatnak, hogy ne okozzanak neki vele fájdalmat, És igazán igazán igazán igazán igazán 1000 %-ig beteg lesz, nem tartanám meg. Abortusz ellenes vagyok, de az egészséges embereknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen sok küzdelem egy fogyatékkal élő embernek az egészségesek közt élni a mindennapjait. Mert nem tudjátok. Mert nem ti élitek meg. Max csak vele éltek, de nem benne.

2020. szept. 2. 18:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A 18-as írt le mindent! Én - ugyan - baleseti sérülés miatt, de mozgási fogyatékosként élek.

Amíg nem tudod saját tapasztalatodból, nem ítélkezhetsz!

2020. szept. 2. 20:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Milyen jo, hogy ennyien irtak, de senki sem valaszolt a kérdésre....
2021. júl. 4. 13:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!