Kettő aburtusz utan romlamak az esélyek teherbe esni?
10 - es nem hiszem hogy azért pontoztak le mert AB-d volt inkább azért mert ha te vagy az akinek az 5 abortusza volt, akkor az ember tudod elvárná hogy minimum a második után védekezni kezdesz valahogy.
Egyébként kérdező amig nem lépnek fel komplikációs fertőzés és hasonlók addig nem igazán romlanak az esélyek abortusz után
#11: Te értelmezed is, amit olvasol? Nem, nem az vagyok. Én a missed + 2 vagyok. Ettől függetlenül azt sem tudhatod, hogy miért volt 5 abortusza annak, akinek annyi volt. Anyámnak is volt több. Betegsége miatt fogamzásgátlót nem szedhetett, az ő idejében meg még nem nagyon volt óvszer sem, de legalábbis kevéssé ismert volt. Meg talán minőségben sem volt olyan, mint a mostaniak.
Fenntartom: a körülmények ismerete NÉLKÜL nem lehet véleményt mondani. Mellesleg az ő válasza is hasznos volt, hiszen egyértelműen a kérdésre válaszolt. Úgy tűnik, sokan még mindig nem tudják, hogy itt NEM "like" gomb van, hanem a válasz hasznosságát lehet pontozni.
Ha nem lép fel komplikáció, teherbe lehet esni.
Nekem szülésem előtt 2 volt, ráadásul az elsőnél még csak 16 éves voltam.
Van egy ismerősöm, az életében nem volt abortusza, mégis csak most, 40 éves korára jött össze a terhesség, úgy hogy még is maradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!