Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kettő aburtusz utan romlamak...

Kettő aburtusz utan romlamak az esélyek teherbe esni?

Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 08:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

10 - es nem hiszem hogy azért pontoztak le mert AB-d volt inkább azért mert ha te vagy az akinek az 5 abortusza volt, akkor az ember tudod elvárná hogy minimum a második után védekezni kezdesz valahogy.

Egyébként kérdező amig nem lépnek fel komplikációs fertőzés és hasonlók addig nem igazán romlanak az esélyek abortusz után

2020. jún. 7. 00:05
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
#10 Sajnos nem lehet ezek ellen mit csinálni. Állításuk szerint gyilkos ,,nem nők” vagyunk. Vicc xD
2020. jún. 7. 00:52
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
#11"akkor az ember tudod elvárná hogy minimum a második" - milyen alapon várna el bárki bármit mások szexuális életében? Lámpást tartani nem akar odamenni, aki elvárná ezt meg azt?
2020. jún. 7. 01:05
 14/19 anonim ***** válasza:
11%
Igen.
2020. jún. 7. 09:15
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

#11: Te értelmezed is, amit olvasol? Nem, nem az vagyok. Én a missed + 2 vagyok. Ettől függetlenül azt sem tudhatod, hogy miért volt 5 abortusza annak, akinek annyi volt. Anyámnak is volt több. Betegsége miatt fogamzásgátlót nem szedhetett, az ő idejében meg még nem nagyon volt óvszer sem, de legalábbis kevéssé ismert volt. Meg talán minőségben sem volt olyan, mint a mostaniak.

Fenntartom: a körülmények ismerete NÉLKÜL nem lehet véleményt mondani. Mellesleg az ő válasza is hasznos volt, hiszen egyértelműen a kérdésre válaszolt. Úgy tűnik, sokan még mindig nem tudják, hogy itt NEM "like" gomb van, hanem a válasz hasznosságát lehet pontozni.

2020. jún. 7. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lép fel komplikáció, teherbe lehet esni.

Nekem szülésem előtt 2 volt, ráadásul az elsőnél még csak 16 éves voltam.

Van egy ismerősöm, az életében nem volt abortusza, mégis csak most, 40 éves korára jött össze a terhesség, úgy hogy még is maradt.

2020. jún. 9. 09:33
 17/19 anonim ***** válasza:
13%
Már a középkorban használták kecske bél darabokat, azokat használták "óvszerként" hány éves az anyád, vagy agyilag van sötétközépkorban :D ilyen marha kifogások édes istenem.
2020. júl. 2. 17:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17: Jól értem, hogy te most az anyámat szidalmazod? Ezt nagyon nem kellett volna!
2020. júl. 2. 18:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem. Hol olvastál ilyen?
2020. júl. 2. 20:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!