Akinek volt abortusza, mert nem voltak anyagilag rendben. Hogy viselte?
A párom el azt akarja, hogy elvetessem a gyerekünket, mert anyagilag szte nem bírnánk.
Én nagyon szeretném megtartani a picit, én nem látom ilyen szarul a dolgokat, mint ő.
Félek is az abortusztól...
Ti hogy viseltétek?
"Találsz párt gyermekkel is, ő meg pár év múlva eszi a kefét, főleg, ha kisfiatok lesz. " - megint akciós a kristálygömb a madarastecsóba???
A Kérdező vagy talál, vagy nem, a fene tudja... az exe szinte biztosan hamarabb talál "utánfutó" nélkül... és ugyan miért "enné a kefét" ezen bármelyik férfi... a többségünk (F) egyébként is lánypárti... csak a tájékoztatás végett...
Utolsó, na ja, akkor tudnék elképzelni ilyen helyzetben némi(!) megbánást, ha a születendő kiscsaj Emily Ratajkowski ver.2. lenne, és nem villoghatnék vele, meg nem hegyezhetném a barátnőire...:)))
Mert félreértés ne essék, amelyik férfi a saját életét, céljait képes alárendelni egy nem kívánt embriónak az nem férfi, hanem egy örök-boldogtalan mazo papucs.
Nem erősködött utána, mikor felvilágosítottam, hogy vagy vele vagy nélküle de a picit megtartom.
Nem fogom az ő hatására elvetetni.
Már várja ő is, folyton simogatja a pocakom stb. Szerencsére jól alakult minden és nem kényszerből maradtunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!