Abortusz után látta már valaki az embriót? Volt olyan aki látni akarta?
5!
Nem, ez épp nem borzasztó, hanem ez a helyes. Azért nem engedik megnézni, mert nem mindig olyan kis édes cukimuki a valóság, mint ahogy képzelik. Értem én, 4, hogy látni akartad őket és fogadd részvétem a veszteséged miatt, de ez így helyes. Most el benned egy kép a babákról. Egy ideális kép, ahol ők szepek. Ez kell hogy legyen az emleked roluk.
6
A vetélésre írtam,hogy borzasztó,nem arra hogy nem láthatta. :)
20. heten missed ab. volt es en latni akartam. Nekem utana konnyebb volt elfogadni, hogy nincs tobbe. Nincs benne semmi gusztustalan. Senki nem szep hullakent az teny.
De ha elt volna es en dontok a halalarol, akkor valoszinu nem akartam volna latni. Masreszt 12. het elott vagy foleg a nagyon korai abortusznal.vakummal dolgoznak es akkor aztan tenyleg szet van tepve az a kicsi embrio nem igazan latnad. Persze ha belegondolsz a tyuktojasba abban is neha latni mar a pici pipiket ha kakasos helyrol veszitek. De azert eleg perverz lenne nezegetni. Kivetel ha tudod beteg volt es azert veteted el. De szerintem olyankor se engedik megnezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!