Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan zajlik egy abortusz?...

Hogyan zajlik egy abortusz? Mennyibe kerül kb?

Figyelt kérdés
2019. okt. 13. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már ezt az örökbeadást! Szerintem a legtöbben nem tudnának megbirkózni azzal, hogy van valahol egy gyerekük a világban. Lehet, hogy valaki kihordani sem akarja, megszülni sem akarja. Ilyenkor az ember nem másokra gondol, hogy mennyire örülnének neki, hanem magára. Én pl nem akarnék sem kihordani, sem megszülni, sem örökbeadni egy nem kívánt gyereket. Mint ahogy nem is tettem, amikor nem terveztük, de sajnos becsúszott. Abortuszra mentem és jól tettem. Egyáltalán nem bánom, sosem számolgatom mennyi idős lenne, nem okozott lelki traumát, tudtam, hogy nincs még itt az ideje és kész. Az én életem, úgy döntök, ahogy én akarok.

Most vagyok másodjára terhes, ezt a babát már megtartjuk, mert most már alkalmasak a körülmények és mert szeretnénk.

Nem kell gyereket vállalni, ha valaki nem akarja vagy nem biztos benne. És nem kell szégyenkezni az abortusz miatt, csak mert a társadalom azt sugallja felénk, hogy szégyelljük magunkat. Mindenki a saját életével rendelkezik, úgy ahogy akar. És most ne gyertek azzal, hogy a gyereke életével is rendelkezik, mert mikor egy nő abortuszra megy, az akkor még nem gyerek, hanem csak egy sejtcsomó. Nem érez, nem tapasztal.

2019. okt. 28. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nogyogyasz aki megallaoitja a terhesseget elmesz a csaladsegitohoz ketszer haromnap kulonbseggel kiadja a 40.000res csekket majd elmegy laborvizsgalatra aztan idopont egyeztetes a korhazzal ha meg nem szultel termeszetesen uton ket nap korhaz elsonap laminaria majd amsnap mutet es mehetsz haza. Altatnak de nem egy wellness a laminaria felhelyezese sem. 6 het nincs szex kadfurdo es strand.

Ennyi!

2019. nov. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!