Elapadhat a tej?
A szoptatás nem védekezés. Nem 6-7 százalék, hanem 50: vagy összejön, vagy nem.
Valószínűleg a tejet fogja befolyásolni (már maga a terhesség is), de azt nem hinném, hogy elapadna, az íze viszont biztosan megváltozik.
Értelmes ember 5 gyerek után gumit húz.
Sokan nem járnak ilyen helyzetben, mert gondolkodnak.
És nem én vagyok a tuskó. Te fogsz szoptatós baba mellett abortuszra menni!
Ha nem is apad el, megváltozik az íze, el fogja utasítani a gyerek. Abortusz nélkül is így lenne nagy eséllyel.
De tetszik vagy sem: a szoptatás nem védekezés. Nem védekeztél, így nagy esélye volt, hogy becsúszik.
Értem, hogy nem akarod megtartani ennyi gyermek mellett, ez a te döntésed, itt nem kell senkinek magyarázkodnod, de attól még ne hárítsd a felelősséget, következmények vannak, ez van.
Nehéz elmennem amellett, hogy a 21. században az emberek képesek facebookot, gyakorikerdeseket, meg ki tudja, még mi mindent használni,de arra nem tudnak rákeresni, hogyan működik a testük, hogyan kell védekezni, mi a fogantatás és a terhesség. Az ok, hogy nagyanyáink korában a nők azt hitték, szoptatás alatt nem esnek teherbe. Nem sok fogalmuk volt a menstruációról, hormonokról, női ciklusról. De, hogy a 21. században ne nézzenek utána ilyen alapvető dolgoknak, mert "úgy tudják, szoptatás alatt nem lehet teherbe esni", az már kicsit sok.
Kérdező, a nőgyógyász, akit az abortusz miatt úgyis fel kell keresned, válaszol minden kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!