Bejelentett LAKCÍM nélküli terhes gondozás lehetséges?
Van bejelentett lakcímed. Akinek nincs, az hajléktalan.
Egyébként semmi problémát nem fog jelenteni. A tényleges tartózkodási cím szerinti védőnőnél kell jelentkezned. Nem kell papír róla.
(Én se voltam bejelentve oda ahol laktunkl
Nem kell papír
Ahhoz kell menni, akihez a tényleges tartózkodás alapján tartoztok, hiszen neki ki kell mennie a terhesség alatt és a babához is a születés után.
Bejelentett lakcím nélkül csak a jóindulatukban bízhatsz. Most két helyen is voltam sztkban (egyszer kísérőként) és mindkét helyen volt aki lakcím nélkül próbálkozott. Hát el is hajtották. Aztán ment a sápítozás, hogy de máshol ellátták. Hát itt nem. Ilyen ez sajnos.
Amúgy meg ezt a bejelentést nem a tulajdonosnak kell intézni, hanem nektek. Nem fog emiatt az okmányirodában ülni fél napot.
Van szerződésetek, akkor bebattyogsz a helyi kormányablakba viszed a papírt, azt bejelentkezel tartózkodási helyre az albiba. Probléma megoldva.
Őszintén a tulaj helyében én sem intézném el helyetted. Ott a szerződés. Tartózkodási helyet meg tudod vele adni.
Hű úgy látom helyenként elég változó a dolog. Antiszem felperesek egy családsegítő szolgálatot, hogy ezen a területen mi a helyzet?
Sajnos nem olyan egyszerű bejelentkezni, mivel a tulajdonos nem szeretné, hogy be jelentkeztünk. Gondolom volt előző bérlő akivel gondok voltak vagy valami. Én még személyesen csak egyszer találkoztam vele a párom intéz mindent. Amit tudok, hogy ő nem fog ide bejelenteni gyerekkel főleg sehova nem jelentenek be szivesen. A szerződést eddig mindenhol el fogadták csak a szüléstől és a gyerek papírjainak intézésétől tartok, hogy az menni fog e. De azt hiszem ezek szerint területileg kell utána néznem, hogyan lehetne ezt elintézni.
Azért köszönöm a válaszokat rendesek vagytok.puszi
Kitöltött lakcímbejelentő lap, melyet a szállásadónak és a bejelentésre kötelezettnek saját kezűleg alá kell írnia (nincs szükség a szállásadó általi hozzájárulásra, ha a bejelentkező olyan érvényes teljes bizonyító erejű magánokirattal, vagy közokirattal rendelkezik, amely a lakás használatára feljogosítja, vagy ha a szállásadó a lakcímbejelentéshez elektronikus kapcsolattartás útján előzetesen hozzájárult).
A kérdezőnek van szerződése, mehet oda azzal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!