Mikor és milyen uh-ra érdemes menni hogy biztosan kiderüljön a baba neme?
Sokat olvasom itt, hogy végig kislánynak nézték, aztán a szülőszobán derült ki hogy kisfiú. (És volt közte 4/5D uh is)
Vagy hogy 3x fiúnak nézték, 2x lánynak. 100%-ra mondták, mégis ellenkező nemű lett.
Nekem a 12 hetes 4D-n 80%-ra fiút mondtak, az 18. heti genetikai 2D-n 100% lányt.
Ti mikor mentések, amikor biztosan kiderült? Vagy szerintetek mikor kellene menni és milyen uh-ra?
Köszönöm
Nekem csak az egyik gyereknel mondtak biztosra a 20 hetes uh elott, az pedig 16 hetesen volt 4D-sen. Nem bizonytalankodtak.
A 20 hetes uh-n egyertelmuen mondtak mindharomnal, fiu mindegyik egyebkent.
Szerintem ha ugy fekszik, hogy nem takarja, akkor felido korul mar egyertelmuen latszik/latjak.
Amugy 28-30 het korul voltunk 4D-n mindig, ott annyira egyertelmuen latszott, hogy az is felismerte volna, aki meg csak konyvben latott peniszt. :D
Szoval ha biztosra akarsz menni, akkor vmikor 25-30 het kozott 4D-re menj el. Felteve ha mutatja magat a baba, vagy nem gyujti be a laba koze a koldokzsinort pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!