Van valami ötletetek, hogy ne érezzem magam ennyire kellemetlen helyzetben, amikor nőgyógyászhoz megyek?
35 hetes terhes vagyok, most hogy már hetente kell mennem, teljesen kiborít még maga a gondolata is.
Alig tudom már magam óvatosan megborotválni, ha meg túlzásba viszem, akkor a hihetetlen érzékeny bőröm kivörösödik és begyulladnak a szőrtüszők. Iszonyat kellemetlen ez az egész.
Más is küzd vagy küzdött ilyen problémával vagy csak én vagyok ennyire szemérmes?
Látott már a nőgyógyász szőröset is.
Nem mindenki borotválja, van, aki szőrösen szereti.
Hidd el, neki mindegy a szőr mennyiség, tiszta és ápolt legyél, ez a lényeg!
A nőgyógyászod már annyi mindent látott, hogy fogadom pont nem érdekli ha vam ott szőr vagy nincs. :D
Egyébként érdekes, én az utolsó pillanatban is tudtam magam borotválni. Úgy csináltam, hogy fürdésnél bőrradír, majd hidratáló krém. Ettől a bőröm és a szőr is picit puhul, majd borotvahab és úgy a borotválás. Utána már ne kenj rá semmit.
De amúgy én is ilyen voltam a terhesség elején, aztán egyszer, valahogy a 33. héten, hazaszaladtam rendelés előtt "rendbe tenni" magam.
Előtte nap tortát sütöttem unokahugomnak, az extrája a tortának az ehető csillám volt. Nah.. hát maradt kis krém, gondoltam belenyaldosok (borotválás közben..😂 nah mindegy, nem voltam normális terhesen sem), és valahogy sikerült a maradék csillámot a bugyimra borítani, de nem látszodott, vagy hát nem vettem észre, vagy én nem is tudom, de felhúztam, mentem dokihoz, ott levettem és vettem észre hogy a bőröm ugyan sima de tiszta tiszta pink csillám csillagos szives mindenes😂😂😂😂.
Nah, amikor bejött a doki a fülkémbe, ott annyit megjegyzett azért, hogy így még nem várta őt senki vizsgálatra, de máskülönben soha semmit, szerintem ez nem érdekli őket, és ha zavar a szőr, a piros bőr vagy bármi, jusson eszedbe az én csillámos nunim és el fog szállni sztem minden félelmed :D ennél gázabbul nem fogsz kinézni
Európában sehol nem nyúlkàl a nőgyógyász az egész terhesség alatt, ez Magyarországon még mindig divat?
Durva, a méhszájat a hasi ultrahangon tökéletesen meglehet nézni.
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó hetekben minden héten menni kell CTG-re + vizsgálatra, pedig nem vagyok veszélyeztetett terhes.
Sajnos a gyantát sem bírja a bőröm térdtől felfelé. Viszketnek, begyulladnak a szőrtüszők. Mire rendbe jönne, addigra újra nő a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!