János kórházban melyik orvost ajánlanátok (terhesgondozás, szülés)?
A Jánosban szeretnék szülni. Ikrekkel vagyok várandós és ha lehetséges szeretném természetes úton világra hozni őket. Ismertek-e olyan orvost,aki nem rögtön a programcsászárt ajánlaná? Minden egyéb tapasztalatot szívesen fogadok,aki ott szült. Még nincs fogadott orvosunk,de ikrek mellé szeretnék.
Segítségeteket előre köszönöm! :)
13 hkm
A Jánosban nagyon nem tudsz mellé fogni. A szülésznők és az orvosok is elég jók! Hogy ikrekkel ki az aki neki fut a természetes szülésnek azt nem tudom.
Én sokáig feküdtem bent így nem csak a saját orvosomat ismerem. Akiket megismertem és rá merném bízni magam:
Dr. Purcsi Katalin
Dr. Hazay Máté
Dr. Szécsi Dávid
Dr. Varga Cecília
Dr. Fábián Tamás
És Soós doktornő, neki sajnos nem tudom a teljes nevét.
Én egy hónapot feküdtem bent, a közös mosdót leszámítva rendben van a hely.
Dr. Hazay Mátét választottuk végül és nagyon meg vagyunk vele elégedve.:) Ha minden rendben lesz (jól fekszenek a babák,elég nagyok) akkor ő benne van a természetes szülésben.(Aminek lassan itt lehet az ideje)
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!