Keveselné ezt az összeget szerintetek?
Kénytelen voltam dokit felfogadni az utolsó 3. hónapban,mert sajnos probléma adódott(ami mostmár kiderült, hogy mégsem probléma:D mindegy,ez egy másik sztori..de mostmár szeretnénk megtartani,ha így alakult)viszont az összeggel bajban vagyok.Nem tudom, melyik az a határ,aminél még nem “ciki” az összeg.
Vidéken élünk, és akit fel tudtam ilyen előrehaladott terhességnél fogadni, egy osztályvezető főorvos.
15 ezer ft nála havonta a vizsgálat.
Szerintetek mennyit rakjunk a borítékba, ti mennyit adnátok,ha meg lennétek elégedve?És ha nem?
Úgy, hogy az utolsó 3 hónapban fogadtátok fel szerintem bőven elég a 100 ezer és boldog lesz tőle.
Vidéki városban szintén osztályvezető főorvosnál szültem.11 ezer volt a vizsgálati díj úgyhogy 130 ezret adtunk neki.De az elejétől ő volt az orvosom és nagyon hálás volt érte úgyhogy tuti ,,soknak" számított amit kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!