2 vérvétel 1 héten belül?
Figyelt kérdés
A nőgyógyász beutalt 12. uh után vérvételre,
és Down-szűrésre is kaptam időpontot, ahol szintén vesznek vért vizsgálat céljából.
Az általános vérvétel mondjuk hétfő reggel lenne,
a Down-szűrés csütörtök délelőtt,
így egy héten belül lenne mindkettő, ebből lehet probléma?
Mennyi idő teljen el 2 vérvétel között?
Köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 27. 09:03
1/10 anonim válasza:
Nem gond. Nekem is ennyi idő telt el körülbelül. A második vérvételen rákérdeztem, ők mondták, hogy le lehet venni. Ha megnyugtat kérdezd meg te is.
2/10 anonim válasza:
Nekem egy nap különbséggel volt a kettő. Semmi gond nem lesz belőle.
3/10 anonim válasza:
Majd a cukorterhelésen háromszor fognak vért venni két órán belül, úgyhogy felesleges ezen izgulnod.
4/10 anonim válasza:
Egy véradásnál 400ml vért vesznek egy embertől. Ehhez képest 3-5 kémcső vér semmiség. A magzat még nagyon pici, nem kell annyival több vér az anyi szervezetbe, hogy ez a kis vérveszteség megártson. A keringő térfogat nagyon gyorsan pótlódik, ha eleget iszol, és a sejtes elemeket is újratermeli a szervezet.
5/10 anonim válasza:
Nekem ugyanaznap volt, így tudtam szabit kivenni, reggel a vérvétel, délután pedig a kombinált teszt. Semmi gond nem lett belőle.
6/10 anonim válasza:
Ugyan már! Naponta mennél kétszer se lenne gond. Egy kémcsőbe 5-10 ml-t vesznek vizsgálattól függően.
7/10 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, köszönöm!
Terhesség végere biztos rutinból is fog menni az egész procedúra (egyelőre rosszul vagyok a vér látványától is) 😅
2019. febr. 27. 18:00
8/10 anonim válasza:
Cukor profil miatt 1 nap 6szor vettek vért, ráadásul elsőre több csővel, mert ellenanyag és teljes vérkép is volt. Semmi bajunk nem lett.
9/10 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz belőle. Nekem egymás utáni napon volt két vérvétel. 🙂
10/10 anonim válasza:
Mert lenne gond? Nekem csütörtökön volt normál teljes verkep pénteken meg szűrővizsgálatot. Az elsőnél komplex összetevőket vizsgálnak a szorovizsgalatnal meg 2-3 másik anyagot csak. Egy éjszaka pedig úgyis visszatermelődik a ver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!