Budapesti kismamák! Mennyit adtok szülésért az orvosnak?
Figyelt kérdés
Főleg olyanok, akik mostanában szültek, szülnek :)
Az orvos mondta magától vagy nem beszéltetek róla?
2018. nov. 30. 21:08
1/7 anonim válasza:
80.000
Most szülök decemberben.
Nem mondta, én meg nem kérdeztem. Így magam döntöttem el.
2/7 anonim válasza:
150. De az se mindegy ki az orvos. Rezidens vagy milyen beosztasu. Az enyem osztalyvezeto foorvos, es eleg sokat koszonhetek neki. Nem volt egyszeru szules.
3/7 anonim válasza:
Rákérdeztünk, nincs fix tarifája, amennyit gondolunk. 80-at tervezünk adni, a magánrendelése 15 ezer, de túlzásnak tartom a 10x-es összeget, ami elterjedt az utóbbi időben. Frissen végzett szakorvosról van szó.
4/7 anonim válasza:
120 ezer. Nemrég szültem, választott orvosom volt. Az orvos mondta amikor rákérdeztem.
6/7 anonim válasza:
Első szules 180.000 ennyit kert (terhesgondozás tízszerese) számlát kaptam róla (2017 október)
Második terhesseg másik orvos, ő 120.000 forintot ker, ez kevesebb a gondozás tizszeresenel, ő is ad számlát. Ő szakorvos jelölt.
7/7 anonim válasza:
Megkérdeztem, azt mondta 50 felett, amennyit gondolunk.
100-at adtam, ikreket szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!