Sote I. ultrahang tapasztalatok?
Vélemények tapasztalatok?
Eddig minden uh-n a G1 intézetben voltunk, de most már nem akarok kiadni megint 25 ezret egy ultrahangra, így a 30 hetesre a Sote I-re megyek, jövő hétre van időpontom.
Bármi érdekel, még nem voltam ott ultrahangon.
Sote 1-es főorvos a dokim, de magánban találkoztunk eddig csak mindig.
Pár hete enyhe vérzéssel bementünk a Sote 1-re, szombat este, és nagyon nagyon rendesek voltak, 2 orvos vizsgált 1 órán át.
Így első tapasztalatom jó volt.
Van esély hogy nézegessék a nemét? Mert még nem tudom biztosra. Vagy 2 perc alatt lezavarnak?
29 hkm
Igaz nekem régebbi, de hasonló tapasztalatom van.
2017 tavaszán szûltem ott, és bár egyébként én is a G1-be jártam/járok, a genetikai UH-kat ott csinálták. Nem cukiskodott a nô, de nem is az a dolga. Magától kérdezte, hogy tudom-e már a nemét, mondja-e. De tényleg sokan vannak a Klinikán, lényegretörôek.
Most várjuk a másodikat, hamarosan én is elkedzem a ctg-maratonokat, de nem számítok nagy változásra.
Kellemes babavárást :)
Én is G1-be járok, Sote 1-es a dokim, de végig a G1be csináltuk az UH-kat, mert azt mondta a Sote-s gépek nem elég pontosak, nem ajánlja. Szóval a babát 12. Hetesen kombinálttal czeizelbe mérték, többit G1ben csináltattuk, rohadt sok pénz amúgy, és ha majd jön a ctg, stb az még jobb, két olyan alkalom is volt, amikor 40 felett kellett fizetni (36. Hetes szűrő uh, ctg+a coccusos kenetvétel 46ezer volt) 🤔
Ettől függetlenül amikor 7. Héten véreztem és nem találták a babát, az alagsorban uh-ztal a Sotén éjjel, és nagyon profi pasas nézett, kedves volt, elmagyarázott mindent igazából, és hát meg is találta a babát pedig nagyon pici volt, szóval a 3 mm-es eltérést is észrevette, nem hiszem hogy probléma lenne ha ott csináltatnátok meg az uht.
Az hogy a nemét látni.. hát azt babamoziba intézd szerintem, ott órákat nézegetnek ha úgy van,
a 30 hetes általános, ellenőrző, úgymond "minden rendben van" uh nem erre való
Arra ott a g1 babamozi, akcio van épp asszem, krio is jó babamozikat csinál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!