Ti adnátok a dokinak pénzt?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam UH-n, szakrendelésen, de még csak "petezsák szerű képlet" amit látott, plusz vastag nyálkahártya.Visszahívott egy hét múlva kontrollra, de mivel nem tzdok a munkahelyemről sokszor eljönni, mondta hogy ügyel, keressem meg munka után az osztályon. Ebben az esetben, higy nem a szakrendelési időben vizsgál meg, szokás adni pénzt a dokinak? Ha igen, mennyit?2018. nov. 1. 07:19
1/11 anonim válasza:
Megkérdeznem, hogy mivel tartozom. Ha azt mondja semmivel, akkor is adnek egy 5ezrest. Mennyi a magánrendelése ?
2/11 anonim válasza:
A magánjabfelét adnám ha nem kér pénzt
3/11 anonim válasza:
En ritkan megyek a korhazba hozza, de ott sose fogad el penzt. Csak a maganjaban. En ezt korrektnek tartom. Azert mindig megkerdezem es van is nalam penz. Ha nem ker, nem tukmalom. Egyszer probaltam, de hangsulyozta, hogy ne, klinikan nem fogad el penzt.
6/11 anonim válasza:
Nekem fogadott orvosom volt. A magánrendelésén vizsgált, az OEP-esen UH-ozott, mert ott jobb volt a gép.
Többször előfordult, hogy az UH-okat a szabadnapján, vagy a szabadsága alatt végezte el az klinikán (nem a magánrendelésén). Mindig megkérdeztem ilyenkor, hogy mivel tartozom; és mindig 'semmivel' volt a válasz. Volt, hogy hozzátettem, hogy 'dehát a szabadsága alatt jött be'; de a válasza csak annyi volt 'akkor is'.
Mi bekalkuláltuk ezt is a szülésnél.
7/11 anonim válasza:
Kérdezz rá, es a válasza alapján adj vagy ne adj. Az en dokim ilyen esetben nem fogad el semmit. Legutóbb már azt mondta, hogy ne idegesítsük ezzel a kérdéssel (én extra bonyolult eset vagyok, több tucatszor vizsgált ügyeleti idejében, műtött szabadságáról bejőve). De a kórházban sose fogadott el pénzt. Ő így érzi korrektnek, es ha nemet valaszol, az nemet jelent. Így nála nem működik, hogy mégis csúsztatok egy borítékot . Egyszer süti alá rejtettem és úgy adtam oda. Tudtam, hogy a sütinek nem tud ellenállni. Hát kaptam érte rendesen, hogy miért adtam, visszahozta. De van orvos, aki a magánrendelésének díját elkéri a kórházban is. A legtisztább, ha rákérdezel és aszerint adsz vagy nem adsz.
8/11 anonim válasza:
Nem. Ha magánba megyek, azt fizetem meg, h nincs betegség feeling, nem kell várni, nem kell keresgélni őt. Kórházban, sztk-ban nincs meg ez a luxus, felesleges lenne fizetni.
9/11 anonim válasza:
Ebben az esetben az a luxus, a plusz szolgáltatás, hogy fogadja rendelési idő után és nem kell a munkahelyéről eljönnie a kérdezőnek.
10/11 krisztina24 válasza:
Nem. Az én dokim az előző várandósságomnál még a klinikán vizsgált,rendelési idejében, mikor dolgozott vagy ügyelt.Volt hogy este mentem, vagy hétvégén. Semmit nem adtunk, nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!