Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Babat varok es a vedonom...

Babat varok es a vedonom elkuldott ver/vizelet vizsgalatra. Szerintetek mehetek a kozelebbi korhazba ha a vizsgalatkero lapon nincs korhaz megadva? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Tehat a vedonomnel ma voltam,adott vizsgalatkero lapot ma es mondta hogy xy korhazba menjek el,de a tartozkodasi helyemrol nemtudok elmenni messze van busz es vonat oda nem megy csak 4 atszallassal :/ es azt akarom kerdezni hogy itt a helyi korhazban megcsinaljak e ezt vajon? A papirokra hely nincs irva hogy hova kuld a vedono,csak ha itt helyben megtudjak csinalni azert ido es penz sporolas is lenne,raadasul eleg beteges kismami vagyok :/ mert a vedononek ugyis csak az eredmeny a fontos nem? Es nem is ertem miert a tavolabbi pontra kuldott...vagy elotte hivjam fel a korhazat? De vajon megcsinaljak ti szerintetek? Koszonom a segitsegeket es bocsi hogy hosszu :) 10hkm
2018. okt. 25. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem jó védőnőhöz jársz.

Ahhoz kell, aki oda tartozik, ahol élsz.

Nem ami a lakcímkártyádon van, hanem ahol alszol és ahova viszed majd a gyereket.

2018. okt. 26. 13:44
 12/12 A kérdező kommentje:
De jo vedonohoz jarok,mivel itt csak ideiglenesen tartozkodom demindegy amugy nem ez volt a kerdes hogy johoz jarok e...
2018. okt. 28. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!