Meg fogják csinálni a kötelező ultrahangot abban a kórházban, ahová körzetileg nem tarozom?
Lakóhelyemhez mindkét kórház ugyanolyan messze kb 15 kmre van, de az egyik szinte a munkahelyem mellett, ráadásul időpontra hívnak.
Ahová pedig tartozom körzetileg az a város másik felében van és nem lehet időpontot kérni.
Mivel én még dolgozom, kézen fekvő lenne a közelebbi kórházba menni. De vajon megvizsgálnának vagy elküldenének?
Az a baj, hogy nekem nincs fogadott orvosom, csak eljárok egyhez magán rendelésre, aki esténként rendelt, hogy ne kelljen a munkából hiányoznom.
Az a gondom, hogy orvosi igazolást nem fogad el a munkahelyem, csak táppénzes papírt, ezért nem akarok táppénzre menni. Szabadságom már nem sok van, tartalékolnom kellene (nagylányom nyári szünete miatt elég sok elment).
Tudom, hogy képesek lennének igazolatlant adni, és 3 iglan után azonnali felmondás. Az ellen pedig nem véd a terhesség.
Nagyon jól tudom mint mond az mt, munkajogásznak készülök, de tudom azt is mi a gyakorlat a cégnél és most az állásom nem kockáztathatom.
Multi cég kb 2000 fővel, egyetlen esetben kapta meg a kismam a könnyített munkavégzést, mindenki mást elküldtek táppénzre, pedig az mt szerint ezt sem szabad.
Hívd fel a korházat, az a legbiztosabb. Felesleges köröket ne fussál!
De remélem azóta megoldódott a kérdés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!