Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 28 hetesen nem korai hogy be...

28 hetesen nem korai hogy be van fordulva?

Figyelt kérdés
Multheten voltam 4d s ultrahangon és be van fordulva a baba. Nem korai? Nem fog ettől hamarabb be indulni a szülés?

2018. júl. 30. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sok magzat befordul mar hamar.

Egyreszt meg ilyenkor atfordulhatnak (de jobb lenne, ha mar maradna), masreszt a mehszajat meg nem is nyomja a fejuk, csak akkor, amikor mar leereszkedtek es beilleszkedett a fejuk a szulocsatornaba. Akkor ez segitheti a mehszaj nyilasat, de ez sem egyertelmu es a vegen mar nem is gond.

Nekem pl az elso gyerek 26. hettol be volt fordulva, de csak 38 hetesen szallt le, ennek ellenere elfolyt magzatvizzel, fajas nelkul full zart mehszajam volt.

A masodik es harmadik baba mar a 20 hetes uh-n fejjel lefele volt...

2018. júl. 30. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelent semmit, ne aggódj! :)

Az első babám nekem is már a 27. héttől be volt fordulva, a 41. hét után indítani kellett a szülést, pedig viszonylag nagy baba is volt.

A másodikat a 20. hét után csak a 30. héten nézték, de érzésre ő is már vagy egy hónapja így feküdt akkor. Ő még bent van, szóval egyelőre nem tudom mikor jön majd ki. :)

2018. júl. 30. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem indul ettől előbb. A fejük a legnehezebb, ezért kötnek ki így legtöbbször :), de ez nem jelent semmit, ettől még nincs beékelődve, és így is maradhat vagy még bukfencezhet párat... a 35. hét után már kevesebb a helyük, onnantól sokkal jobban lecsökken az esélye, hogy megfordul, de van ritka példa még fájások alatt megfordult babára is.
2018. júl. 30. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első a 18 hetes uh-n már fejvégű volt. 41 hetesen indítottak... nem fog korábban jönni emiatt, nyugi! 😊
2018. júl. 30. 12:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2018. júl. 30. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hányadik baba, de elsőnél gyakori hogy ennyi idősen már befordul és úgy is marad. Többedik babánál már lazább a hasfal , ott még utolsó pillanatokban is tud forogni. Nekem az első babám 20. héttől kezdve végig fejvégű volt, a lányom 32 hetesen, 37 hetesen is a popóján ült, és 38.hét végén fordult meg (megéreztem)
2018. júl. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!