Volt valaki mostanábam a Kecskeméti kórházban ultrahangon?
Szia, én Kecskeméten voltam.
Nem tudom baj -e ,de én úgy tudom fontos ,hogy a 12 -dik héten legyen, az orvosom pl. direkt kiszámolta mikorra kérjek időpontot.
Az biztos,hogy hüvelyi ultrahang a 12 hetes . Három kötelező ultrahang van a kórházba a másik kettő már hasi lesz.
A babából semmit se látsz,mert nem feléd van a monitor nagyon futószalagszerűen megy,apuka se mehet be. Pár perc alatt megcsinálják, kapsz egy papírt az eredményekkel,nekem még annyit se mondtak ,hogy minden rendben van -e én kérdeztem rá, mire annyit válaszoltak ha baj lenne mondták volna. Te még öltözöl vissza(egy kis vetkőző van) mikor hívják be a következőt, szóval kapkodni is kell. Utána rögtön a 12 heti vérvételre és Down-szűrésre is küldenek kötelezően.
Szia,
Én 2. trimeszteri UH-n voltam a kórházban, és egy az egyben igaz, amit előttem írtak. Nem látod a monitort, nincs veled szemben kontroll monitor, és amikor utólag, már visszaöltözve rákérdeztem, lehetett-e látni, hogy kisfiú vagy kislány, a szonográfus rám nézett, és flegmán odadobta, hogy: "Ja? Kisfiú." Én kérek elnézést, hogy érdekelt....
És igen, behívják a nyakadra a következő kismamát, már nálam is ott álldogált, mire felöltöztem. Az egész vizsgálat jó, ha megvan 3 perc, úgyhogy nem tudom, hogy bírnak összeszedni 40-50 perc csúszásokat.
Az időpont miatt ne aggódj, ha ezekbe a dátumokba beleférsz: 11. hét 1. napja és 13. hét 6. napja. :)
Köszönöm! Már túl vagyok rajta egy hete pont.
Csak arra lettem volna kíváncsi, mostmár, hogy mindenkinek csak 4 adatot néznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!